من و جاری الان تو یه ساختمون باهم اجاره ایم باهم همیشه بحث دعوا داشتیم کلا قهریم قط رابطه ایم حالا اونا یه ۴ واحدی ساختن میخوان برن توخونه خودشون ...یکی از واحدا رو فروختن به عموی شوهرم..این خونه ای توش هستیم ماهی۶ اجاره میدیم ترتمیز نیست همیشه مشکل داره..خانواده شوهرم میگن برین تو اون یکی واحد عمویه بشینین هم تمییز نوسازه هم اینکه نمیخواد سال ب سال خونه عوض کنین هم مراعات میکنه...ماگفتیم نه جون نمیخوایم دوباره همسایه باشیم...ولی باز فکر کردم دیدم راستم میگن سال دیگه کرایه بیشتر میکنه خونه هم یدرد نمیخوره ولی اونجا تاهرچقد باشه میتونیم بمونیم...حالا نظرتون چیه؟دودل شدم...
برو عزیزم قطع رابطه هستین دلیلی نداره ک نرید.تو این وضعیت اقتصادی عاقلانه ترین کاره.چرا بخاطر یه نفر بخوای زندگیتو خراب کنی.منم با جاریم تو یه ساختمونیم ولی اصلا همو نمی بینیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله ولی خب خونه کلید اوله شوفاژ کمد کابینت های گلاس نور مزدازی انباری اشپز خونه کثیف پنجرخ دوجداره ...
ب نظرم اگه زندگی برات استون تر میشه و ششوهرتم اجبار ب رفت و امد با برادرش نداره وهمین اندازه الان اجاره میدین برو خونه برای عموی همسرته ب اونا چ ربطی داره میخواستن بفروشن ب غریبه