2777
2789

با بی محلی درست میشن. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردای قدیم چطوری بودن اینام همینطورین 

شاید به زبون نیارن یا نگن ولی با کاراشون دوست داشتنشون نشون میدن

من همیشه دوست داشتم شوهرم مث اقا فردوس باشه 😂😂😂

میگفت عاطی دلم ضعف میرفت 

من خلم😂

من مامان شدم🥲
نه بی محلی واسه همه جواب نمیده .من بخوام بی محلی کنم دیگه زندگیم جهنم میشه

تا ویرانی نباشه آبادی هم نیست.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
شوهر منم تو نامزدی اس نمیداد زیاد .اما زنگ میزد .از هفت روز هفته 6روزشو میرفتیم بیرون پیش هم بودیم

نه اینکه از من بدش بیاد بخاطر حرف زدن باهام کلا سختش میومد اس بده زیاد

خدایا همه امیدم به توعه❤

درگیرکارن/: 

یه پیم بفرست براش احوال پرسی میکنه وبهت میشه ... دراصل باید اینجورمردا رو عادت داد 

وقتی عادت کنن رفتارشون بهترمیشه

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!!