2777
2789

بچه هااا من سال های قبل اینجوری نمی‌شدم..  چرا امسال انقد گرسنه میشم از صبح دلم انقد ضعف رفته نخوابیدم بعد ادون اصلا قبلش دو ساعت خوابیدم بعدش تا ساعت ۱۲ و نیم ظهر بیدار بودیم اومدم بخوابم الان با شدا دل دردی که میدونین از گرسنگیه..  بیدار شدم گفتم حداقل شاید شب شده باشه🥲🥲🥲🥲فرقی نداره چی بخورم امسال هر روز اینوری میشم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

سحری اگه نمیخوری حتما بخور

زن (بخوانیم انسان) باید بداند که «زیبایی روح» اهمیتش کمتر از «زیبایی جسم»نیست، بلکه از آن بیشتر است. بدون زیبایی روح، زیبایی جسم فقط وسیله اطفاء شهوت قرار می‌گیرد.              من همیشه نسبت به زن هایی که فقط بر زیبایی و آرایش ظاهری خود تکیه می‌کنند، احساس ترحم دارم زیرا وقتی بهارشان ریخت، وجود آنها یکدفعه خُرد می‌شود، مضمحل می‌شود.                                       بطور کلی در هر چیز«اصالت» شرط اول ارزش است، اگر کسی اصیل نبود، زن یا مرد فرقی نمی‌کند. خودش نبود، نه ایرانی بود و نه فرنگی، وجود او را نمی‌شود جدی حساب کرد. امروز متاسفانه بیشتر از هر وقت دیگر وجود زن مورد استثمار سرمایه و صنعت است و این وضع حتی از  جهتی غیر انسانی تر از دوره کنیزی و بردگی است.               -محمدعلی اسلامی ندوشن-

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبول باشه عزیزم.

برو استراحت کن.

من هم دارم به دخترم املا میگم. بعد ناهار بدم به بچه ها) ، شاید یکم استراحت کنم بعد افطار و شام و سحر درست کنم.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

یادم رفت بگم😂

سحری حتما غذا بخور، خرما هم بخور.

از افطار تا سحر حتما ۶-۸ لیوان مایعات بخور بدنت هیدراته بشه، کمتر طی روز گرسنه و تشنه میشی.

شربت خاکشیر با لیمو و گلاب یا شربت آب و عسل هم سحر و افطار بخور.

قرص مولتی ویتامین و ویتامین دی هم بخور.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
قبول باشه عزیزم.برو استراحت کن. من هم دارم به دخترم املا میگم. بعد ناهار بدم به بچه ها) ، شاید یکم ا ...

عزیزم خواب بودم بعد یک دو ساعت خواب از شدت گرسنگییی پا شدم 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یادم رفت بگم😂سحری حتما غذا بخور، خرما هم بخور.از افطار تا سحر حتما ۶-۸ لیوان مایعات بخور بدنت هیدرا ...

ممنون عزیزمممم 

سحری که صددرصد میخورم ام خرما اصلا دوست دارم حتی افطار نیم تا به زور میخورم

ممنون ازت عزیزم

خرما افطار بخور .ماست وسردی کمتر بخور..

ماست کا نخوردم اصلا اما خدایی خرما هم اصن دوس ندارم

خرمااا

جالبه همه اینو گفتن منی که افطار نیم تااا خرما به طور میخورم فقط روزه ام باهاش باز شه

شبا برنج نخور حاضری بخور میوه بخور من برنج میخورم ضعف میکنم

راستش عذاهای مختلفی خوردم یکی دو شی برنج ماکارنی بوده کباب خوراک سندون که نونیه کلی خوردم و...