2777
2789
عنوان

با چه ترفندی از شوهرم پول بدزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4535 بازدید | 119 پست
وظیفه شوهر شما نیس برای مادرت پول بدهدزدیدن ازش هم خیلی کار زشتیهشما باید پس اندازی داشته باشی اگه د ...

پس انداز داشتم ابان ماه طلای سنگین خریدیم بهمنم دوباره طلا خریدم دیگه حسابم خالی شد الانم شوهرم یمقداری کنار گذاشته واسه مسافرت عیدمون

پس انداز داشتم ابان ماه طلای سنگین خریدیم بهمنم دوباره طلا خریدم دیگه حسابم خالی شد الانم شوهرم یمقد ...

جدی نمیگیییی

میخوای اعصاب ما رو بهم بریزی؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرتون بچه ان؟ در درجه اول که اگه شوهرت رضایت نداره درست نیست برای مادرت هزینه کنیاما از سهم خودتی ...

همیشه براش پول میزنم سال پیشم عید براش ده تومن زدم اما این ماه صفر بودم هیچی براش نزدم بهش گفتم دو سه تا مانتو دارم اصلا نپوشیدم برات بیارم حتی یکیشم اتیکت داره گفت اره اخر عمری باید کهنه ی بچمو بپوشم درصورتی که بخدا تا حالا نپوشیدمش

پس انداز داشتم ابان ماه طلای سنگین خریدیم بهمنم دوباره طلا خریدم دیگه حسابم خالی شد الانم شوهرم یمقد ...

یه تکه طلا کوچیک نداری بفروشی؟

۱گرم طلا الان ۶میلیون

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
همیشه براش پول میزنم سال پیشم عید براش ده تومن زدم اما این ماه صفر بودم هیچی براش نزدم بهش گفتم دو س ...

چه زن بی فکر و پر توقعی. 

فکر کنم فقط دنبال چشم و هم چشمی با دیگرانِ. وگرنه آدم سنش میره بالا، عقلشم باید بیشتر رشد میکرده

چند تا طلای مخفی سنگین پیش مامانم دارم یعنی طلارو برای لباس بفروشه؟

دیکه وقتی مادرت داره برا لباس گریه میکنه

اصلادهم‌فکر ناراحتی دخترش نیست اره بفروش

پس انداز بهتر یا دم عیدی دعوا بادشوهرت؟

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
مادرتون بچه ان؟ در درجه اول که اگه شوهرت رضایت نداره درست نیست برای مادرت هزینه کنیاما از سهم خودتی ...

به شوهرم نمیگم که ، نظرم اینه ده تومن برای رنگ بگیرم ولی یه رنگ ساده بذارم 

به شوهرم نمیگم که ، نظرم اینه ده تومن برای رنگ بگیرم ولی یه رنگ ساده بذارم

میدونم که نمیگی همین کار اشتباهیه 

اگه شوهرت یه روزی بفهمه اعتمادشو به شما از دست میده 

مادرت رو پر توقع کردی بنظرم یه مدت هیچ کاری براش نکن

دیکه وقتی مادرت داره برا لباس گریه میکنهاصلادهم‌فکر ناراحتی دخترش نیست اره بفروشپس انداز بهتر یا دم ...

اونارو نگه داشتم واسه روز مبادام ، روز مبادام خرید لباس نیست واقعا حیفم میاد خوردش کنم ولی اشتباه کردم پیش مامانم گذاشتمش