2777
2789
عنوان

خانم هایی که ترکیه زندگی میکنند...

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی تو شهری ک ما زندگي میکنیم ب مقام زن خیلی ارزش قائلن و کلا تو خونه حرف حرف خانمه واسه همین ای ...

کدوم شهری؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

و این قضیه ارزش ندادن زن تو امریکاهم هست.بستگی ب خوده طرف داره. دوسدارم بری استانبول طرف اروپاییش ببینی زندگیاشونو.خیلی خوبن.من داخل زندگیشون نیستما البته اونطور ک بنظر میادو گفتم.

چون اونکسی ام ک گفته ارزش نمیدنم داخل زندگیشون نبوده ک حتما

ترکیه جز اروپاهست  .جهان اولی هست😐

دوقسمت داره اروپایی وآسیایی وبجز شهرای توریستیش بقیه اش داغونه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
بنظر من فیلمای ترکی اصلا رمانتیک نیستن. اصلا بلد نیستن بازی کنن حس بگیرن. در کل خیلی چرته فیلمای ت ...

همیشه فیلم های هر کشوری کمبوداشون رو نشون میده و اون چیزی که توش ضعف دارند رو خوب نشون میدن 

مثلا فیلم های ترکیه ای نشون میدن خیلی پولدارن و همش هم عاشق میشن و رمانتیک هستند و ....

یا فیلم های ایرانی هم همینطور یا نشون میده مردم خیلی خیلی بدختند یا نشون میده مردم خیلی خیلی پولدارن هیچوقت یه فیلم ندیدین توی ایران که واقعیت رو نشون بده نه تنها ایران توی هیچ جای دنیا ندیدین

یا فیلم های خارجی هیچوقت بدبختیاشون رو نشون نمیدن مخصوصا هالیود

اگه اجازه بدین نگم کدوم شهرم چون شناسایی میشم...

حدس میزنم شمالی باشی ولی هرطور که راحتی

ن شمالی نیستم😀

😊

دوقسمت داره اروپایی وآسیایی وبجز شهرای توریستیش بقیه اش داغونه

دقیقا همه شهراشو امارشو ندارم البته.اما اون قسمت هایی مثل بشیکتاش بیلوک دوزو سینجان آلانیا و اینا خیلی خوبن.قسمتهای خوب زیاد داره

عزیزم اگ میخوای ب ترکیه مهاجرت کنی و تخصص نداری باید پونصد شیصد ملیون کنار بذاری ک هم جای خوبش خونه بگیری .البته خونهاش با قسط پایینه برا خرید هم ی کاری درست کنین اونجا

ترکیه جز اروپاهست  .جهان اولی هست😐

یکم بیشتر مطالعه کن عزیزم حالا اینکه یه گوشه ی کوچولوش تو اروپاست دلیل کافی برای اروپایی بودنشون نیست که اگه بود این همه نمیجنگیدن برای اثبات خودشون به اتحادیه