2777
2789
عنوان

خانم هایی که ترکیه زندگی میکنند...

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 34 پست
عزیزم اگ میخوای ب ترکیه مهاجرت کنی و تخصص نداری باید پونصد شیصد ملیون کنار بذاری ک هم جای خوبش خونه ...

امسال کنکور اونجارو میدم ک پزشکی یا دندون قبول شم و احتمالا دیگه تا آخر عمر اونجام چون ایران مدرک خارجو حالا حالا ها قبول نمیکنه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه فیلم های هر کشوری کمبوداشون رو نشون میده و اون چیزی که توش ضعف دارند رو خوب نشون میدن  م ...

بنظر من سریالهای کره ای بهتر هستن.

حداقل ژانر احساسیشون خیلی واقعی تر بنظر میاد از همه قشری هم دارن.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
بنظر من سریالهای کره ای بهتر هستن. حداقل ژانر احساسیشون خیلی واقعی تر بنظر میاد از همه قشری هم دارن ...

آره خیلی هم به دل آدم میشینه منکه خیلی دوست دارم فیلم های ترکیه ای که شده مدل هندی به دور از واقعیت