2777
2789

سلام خانمای گل، من اوایل ماه هفت بارداری ام، از الان چند تا ترک روی شکمم افتاده، بنظرتون زود نیست؟ شما از ماه چند شکمتون ترک خورد؟

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من از ماه هشت شروع شد وادامه داره

بستگی به حالت شکم وپوستت داره

اگر شکم تیز جلو بیاد زودتر ترک میخوره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

منم اخرای هفت بودترک خوردچربم میکردم ولی بیست تا خورده تاحالا

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

واسه من از اولای ماه نه شروع شد آخراش تا زیر سینه هام ترک اومد بالا

ولی الان کمرنگ شده چهار سال بعد از زایمان

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

این چرب کردنا فایده نداره چون جذب پوست نمیشه و روی پوست چرب میشه خواهر باردارم از ضد ترک استفاده کرد عالی بود هم ترک هارو میبره و@کمرنگ میکنه هم لیفت میکنه  و هم اینکه گیاهی بود و ضرر نداشت دوستم نماینده ی فروشش این آیدیش هرکی دوست داشت ازش سوال بپرسه fari6par@