سلام خواهشا اگر کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه، پسرم ۵۳روزشه، خداروشکر سالمه اصلا درکیر کولیک و.. هم نیستم فقط وقتایی که زیاد میخوره و زود تکونش بدم بالا میاره وگرنه اصلا مشکلی نداره، این وسط من یه مشکل داره دکتر تاکید داره روزی یه قطره چکون آد بدم، ینی هر وقتی و هر طوری دادم حتی در حد دو سه قطره، دو دیقه بعدش کل محتویات معدش بالا میاد حتی با معده خالی، قطره اش و یکم شیر و اسید معده اش انگار بالا میاد، این ینی حساسیت به آد داره؟؟ باید چیکار کنم؟؟ اصلا تاحالاا نشده بالا نیارع
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای دو تا پشت هم نیار یکم فاصله بده ماله منم پشت همن بخدا به همسرم میگم من حتی وقت ندارم بمیرم.....توانایی و انرژیه بدنم صفر صفر صفر شده و چند شب پیش هم حالت های بیهوشی داشتم و دلشتم از حال میرفتم خونه کثیفه و اصلا با بچه ها نمیشه خونه تکوتی شروع کنم اعصابمم خورد میشه اینطور خرید رفتن و اینا هم صفر چون با دو تا شون نمیشه رفت
وای دو تا پشت هم نیار یکم فاصله بده ماله منم پشت همن بخدا به همسرم میگم من حتی وقت ندارم بمیرم.....ت ...
من الان با یه بچه هم همین مشکلات تو رو دارمم خخخ اصلااا نمیرسم ینی این پنجاه روز شاید بیست سی روزشو شوهرم غذا خرید، اصلا نمیرسم چون به شدتم دست تنهام مادر و مادرشوهرم ندارم، اما گفتم اگرر بخام پشت هم بیارم یه نفر چند ماه یا یه سال بیاد کارای خونمو بکنه حتی شده یه روز در میون،چون واقعا نمیتوونم انرژی هم نداررم با اینکه پسرم اذیت کن نیس ولی کمبود خواب شدید دارم انرژیم نداررم، ولی بازم میدونم خیلی سخته، اما فرصت ندارم الان ۳۶سالمه