2777
2789
عنوان

کنکور

67 بازدید | 10 پست

من یکم اهمال کاری اینا داشتم امسال

پشت کنکورم

ولی خب تستی یکم ضعیفم

اگه کنکور امسال و در حد۴۰بزنم

و معدلم خوب  بالا۱۸/۵

منطقه۳ام

بنظرتون رشته تاپ میارم؟؟

مدل خوب یعنی بالای ۱۹ و حتی ۱۹.۵  عزیزم 

الان همه معدل بالا میارن ۱۸.۵ دیگه جور کنکور ضعیف رو نمیکشه 

و با تست ضعیف هم نمیشه ۴۰ زد تو کنکور نهایتا ۳۰

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین واقعا هیچی مشخص نیست

میخوای ترمیم بزنی امسال؟

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

مدل خوب یعنی بالای ۱۹ و حتی ۱۹.۵ عزیزم الان همه معدل بالا میارن ۱۸.۵ دیگه جور کنکور ضعیف رو نمیکشه ...

سی هم زیاده 

تستی ضعیف نهایت بیست میشه درصد گرفت

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

دقیقا

من پارسال همین بودم والا

امسال پشت کنکورم، با تست ضعیف به زور خودت رو تا بیست میشه رسوند... اون هم بع زور

من پارسال همین بودم والاامسال پشت کنکورم، با تست ضعیف به زور خودت رو تا بیست میشه رسوند... اون هم بع ...

درست میگی 

من پارسال قبول شدم میانگین هم ۶۰ زده بودم از یازدهم تقریبا کار کرده بودم 

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

مدل خوب یعنی بالای ۱۹ و حتی ۱۹.۵ عزیزم الان همه معدل بالا میارن ۱۸.۵ دیگه جور کنکور ضعیف رو نمیکشه ...

اونقدر ها هم ضعیف نیستم عزیزم

بعد هم واقعا همه میدونم معدل بالا۱۸/۵معدل خوبی محسوب میشه و ترازش هم خوبه

درست میگی من پارسال قبول شدم میانگین هم ۶۰ زده بودم از یازدهم تقریبا کار کرده بودم

فقط ی سوال پرسیدم مجبوری انقد آدم رو ناامید کنی؟

باشه تو خوبی عقب مونده

لابد ی گوهی هستم ک سوالی پرسیدم همش میخوای ثابت کنی هیچ خبری نیس

براند کوره