2777
2789
عنوان

ازشوهرم خاستم گوشی نو بهم بده

772 بازدید | 61 پست

شوهرم یه گوشی نو داره که از کارتن درش نیورده گفت میخان بفروشمش گفتم بفروش به مامانم گفت باشه چون مامانم گوشیش کهنه شده بود گفتم قیمتش چقدره تو سایتا نگاه کرد ۶۲۰۰بود گفت ۶ت بش بگو بده گفتم باشه 

بعد چند روز گذشت من اصلا به مامانم نگفته بودم هنوز، امروز خودم نیاز به گوشی داشتم گفتم بده چند وقت دستم باشه پیش خودم گفتم بعد که کارم باهاش تموم شد میفروشم به مامانم چون گوشی خودمم بد نیس فقط الان یه گوشی دیگه لازم دارم شوهرمم در جریانه.  بعد سیمکارت خودش رو دراورد گفت بیا گوشی منو بگیر گوشیتو بده من گفتم گوشی تو به چه دردم میخوره آخه گفت منو خر فرض نکن میخایی گوشی تازه رو ببری بدی به کی!!؟  شما بودید چه برداشتی از این حرفش میکردید؟ 

خودتی😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما چی جوابش دادی اون لحظه؟ ؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

فک کرده میخوای یه مدت استفاده کنی بعدم رایگان بدی به مادرت. 

ماتحتش سوخته

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

منم اولش همین فکر رو کردم ولی الان یه حس بدم اومده سراغم

ن بابا همینه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

شما چی جوابش دادی اون لحظه؟ ؟؟

گفتم خداروشکر خونواده من محتاج نیستن وگرنه چیکارمیکردی فکرکردی مفت و مجانی میخام بدم مامانم گفت نه جالبه منو میپیچونی ولی الان یه حس بد مثل بی اعتمادی اومده سراغم

خودتی😊

بخدا من یادم نمیاد اخرین بار کی تو خونه خودم غذا خوردم شوهرم که صبح تا شب سرکاره منم از صبح میام پیش مامانم تا شب که باهم برمیگردیم خونه. البته منم شاغل بودم الان بخاطره بارداریم نمیتونم

خودتی😊