2777
2789
عنوان

ازشوهرم خاستم گوشی نو بهم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 61 پست
شوهر من ماهی ۴۰ درامدشه بعد دیشب برای پسرم یه هودی ۹۰۰ تومنی خزیدم میگم پولش بده فحش میده میگه نمیدم ...

کوتاه نیا 

بگو‌پول ندی وسایل خونه میفروشم زنگ میزنم ایل و تبارت میگم این بدبخته گداست پول لباس بچه اش رو هم نداره 

بگو جوری رسوات میکنم نتونی سر بلند کنی 

اولش هم همینو گفت گفت استفاده کنی که دیگه نمیتونم بفروشم کسی برنمیداره منم گفتم من که بهت گفته بود ب ...

آره همون.

فکر کرده چون میخوای اول خودت استفاده کنی  بعدش احتمالا میخوای مفتی بدی مامانت

سو تفاهم شده

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من باشم عمرا دیگه اون گوشی رو با اون منت همیشگی به مامانم قبول کنم اصلا قبول نکنیا

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بخدا من یادم نمیاد اخرین بار کی تو خونه خودم غذا خوردم شوهرم که صبح تا شب سرکاره منم از صبح میام پیش ...

اشتباه میکنی چه خبره؟ مادرت دوروز بیاد خونه ات ببین همین شوهرت میتونه تحمل کنه؟

دیروز بکی تامیک زده بود شوهرم نت رو خاموش کرده و یکی دو روزه قهرهمیدونی چرا؟چون ازش خواسته بود قرص ۲ ...

ادم خسیس ادم رو پیر میکنه من شوهرم رو بردم پیش تراپیست گفتم تا من نگم پولی بهم نمیده گفت خوب من ازکجا بفهمم تو نیاز به پول داری! اون اقاهم بهش گفت شما باید قبل از اینکه خانمت بگه هوای جیبش رو داشته باشی کلی باهاش حرف زد اخرم هیچ تاثیری نداشت الانم میگه خوب هروقت پول خاستی بگو! 

خودتی😊

ادم خسیس ادم رو پیر میکنه من شوهرم رو بردم پیش تراپیست گفتم تا من نگم پولی بهم نمیده گفت خوب من ازکج ...

حالا تا مجبور پول میده؟

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

خالا خسیس:نیست خوب اشکال نداره ...حالا این بارو الکی یه چیزی گفته ....نه شوهره من خسیسه یعنی من که ه ...

ببین مشکل من اینه فکرمیکنه من ازش، سواستفاده میکنم بعضی وقتام بین حرفاش میپرونه پولاتو خرج بقیه نکن! منم میگم بقیه کیان. میپیچونه

خودتی😊

داره جمع میکنه دور از جون ببره اون دنیا

همون ...همش میگه اینده ....خوب الان ایندس دیگه ..پسرم سینزده سالشه ....خیلی خیلی دلم میخواد حالشو بگیرم برم وکیل بگیرم همه حقمو ازش بگیره ..دیگه خسته شدم .

ببین مشکل من اینه فکرمیکنه من ازش، سواستفاده میکنم بعضی وقتام بین حرفاش میپرونه پولاتو خرج بقیه نکن! ...

متوهم پس همیشه فکر میکنه تو پولاتو  برای خانوادت خرج میکنی

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

ادم خسیس ادم رو پیر میکنه من شوهرم رو بردم پیش تراپیست گفتم تا من نگم پولی بهم نمیده گفت خوب من ازکج ...

من حاضرم بهش بگم پول بده ...باز نمیده ...همش میگه ندارم ..خوب فوضی اگه نداری چطوری یک میلیارد پونصد جمع کردی

اشتباه میکنی چه خبره؟ مادرت دوروز بیاد خونه ات ببین همین شوهرت میتونه تحمل کنه؟

خونواده من اصلا نمیان خونه من با اینکه خ نزدیکیم الانم که باردارم تنهایی استرس میگیرم نمیذارن تنها باشم

خودتی😊

اسی از رفتار شوهرت متوجه شدم که فکر میکنه تو از پولی که بهت میده برا خانوادت خرج میکنی یا بهشون میدی و گوشی رو فکر کرده میخای مجانی بدی مامانت

لطفا اینقدرم‌هرروز نرو خونه مامانت پرروش نکن 

گوشی ام اصلا ازش نگیر و به مامانت نفروش 

مادرت از بیرون بخره شرف داره به اینکه از دامادش بخره 

پولشم بده این بشر منت میذاره

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

همون ...همش میگه اینده ....خوب الان ایندس دیگه ..پسرم سینزده سالشه ....خیلی خیلی دلم میخواد حالشو بگ ...

زندگی با ادم خسیس خیلی سختههه. 

چون شوهرت نداشته باشه میگی نداره.  ولی داشته باشه و نده خیلی درد دارع. 

بچه رو بنداز به جونش

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅