2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خوشابحالش با شوهرش

اره 

شوهرش خيليييي خوبه خيليي 

با مشكلاتي كه خواهرشوهرم داشت در مخيلشم نبود 

متاسفانه يا خوشبختانه 

قبل ازدواج خيليييي زيرك و باسياست بود مادرشوهرش زار ميزد اين دختر پسر منو گول زده نميدونم گناهش گردن خودش دعاخورش كرد يا نه 

اما اين حجم بي تفاوتي وقتي طرف جلو داداش زن داداش مادر پدر بچه و بزرگ توروخورد ميكنه و تو باز تا كمر دولايي تو مخيلم نيست 

به نظرم اخلاق مهم تر ظاهره اما از هركي بپرسي ميگه نه اخلاق نه ظاهر نداره 

يه زن خود خواه زور گو 

نميدونم والا 

همون مادرشوهرش الان جرعت جيك زدن نداره

چجور بزنم بخدا بدنمو همش با نوره شیو میکنم یعدشم سر تا پامو حنا میزارم واقا دیگ موندم چه کنم

روی بدن خشک از زیرگردن نوره بزن بشور بعد حنا بزن اومدی بیرون نواحی تیره رو روغن زیتون خوب بزن شبش دوماهه پوستت عااالی میشه اگرنشد اینجا تگم کن بهم بگو 

هفته بعدش برو حمام کیسه بکش 

ماءالجبن افتیمونی به مدت دوماه صبح ناشتا بخور برو پیاده روی که عرق بریزی روزانه پنج ذقیقه صبح پنج دقیقه شب تنفس عمیق شکمی 

ترک غذاهای سنگین، فریزری، سرخ کرده 

سرکه انگبین کاسنی شاطره روزی دولیوان به مدت دوماه 

هفته ای سه بار سوپ جو 

یبوست داری؟ 

روغن بادام شیرین توی ناف و ابرو هرشب تا چهل شب 

ببین نسخه ای بهت دادم که به مراجعه کننده های حضوری میدم برو حالشو ببر 

ضمن اینکه باید بدونم مشکل تخمدان داری یانه؟ 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
نهمه این لک ها بخاطر خشکی پوسته نوره بزنه ممکنه لک‌ها بیشتر بشه .فقط لوسیون بدن و شامپو کرمی بدن

بله به خاطر خشکی هست درست گفتین 

اما ما حتا برای درمان اگزما و پسوریازیس هم نوره حنا میدیم معجزه میکنه 

بعدش حنا میزنه وشبش روغن زیتون درکنارش تدابیر دیگه هم دادم که باهم اجرا کنه دوماهه عالی میشه

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
چجور بزنم بخدا بدنمو همش با نوره شیو میکنم یعدشم سر تا پامو حنا میزارم واقا دیگ موندم چه کنم

تمام این کارا رو کردم حتی تا مدت ها رژیم غذایی خاصی داشتم هیچ تاثیری نداشت جز اون قرصا قیمتشونم بالاست ۱و نیمه اون قرص های لزل رو نخر اصلا تاثیر ندارن اونایی که ۱و نیمه رو بخر 

روی بدن خشک از زیرگردن نوره بزن بشور بعد حنا بزن اومدی بیرون نواحی تیره رو روغن زیتون خوب بزن شبش دو ...

فدات ممنون گلم ..ولی اخه بدنم خیلی خشکهه  حنا ک میزنم واقا خشک میشه ن تنبلی ندارن

روی بدن خشک از زیرگردن نوره بزن بشور بعد حنا بزن اومدی بیرون نواحی تیره رو روغن زیتون خوب بزن شبش دو ...

عزیزم اینا خشکی نیستن که ایشون داره لک ماکولارن من ده ها متخصص پوست رفتم کامل راجبش اطلاع دارم 

کیسه خیلییی بدترشون میکنه اصلا نباید کیسه بکشه 

فدات ممنون گلم ..ولی اخه بدنم خیلی خشکهه حنا ک میزنم واقا خشک میشه ن تنبلی ندارن

گفتم که شبش روغن زیتون بزن 

حنا هوشمنده به خشکی ها رطوبت میده به رطوبت خشکی 

یا اومدی بیرون کل بدن رو روغن بادام شیرین بزن