2777
2789
عنوان

حشره کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 35 پست
اینا انگار هنوز کرم هستن تا چند روز دیگه خونت پر میشه .

کرم‌نیستن پا دارن شاخک دارم‌مثل مورچه سفید بعد ایقد شفافن که دل و رودشون‌سیاه سیاه از پشتشون پیداست 

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
آره میرم‌حتما کاش یکی دو تا بندازم شیشه ببرم با خودم

میتونیم اگر با کسی کدورت شدید داری مثل جاری یا خوهر شوهر پشتیها رو بهشون هدیه بدی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونیم اگر با کسی کدورت شدید داری مثل جاری یا خوهر شوهر پشتیها رو بهشون هدیه بدی .

😁😁😁😉😉😉👍🏻

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
کرم‌نیستن پا دارن شاخک دارم‌مثل مورچه سفید بعد ایقد شفافن که دل و رودشون‌سیاه سیاه از پشتشون پیداست

سلام عزیزم امیدوارم خدا بهت صبر بده بهترین ها نصیبت بشه

عزیزم پسرتون آسم داشتن که از دنیا رفتن؟

منظورم همون آلررژی تنفسی

سلام.نه ریه ش حساس بود بخاطر عفونت به اندک سرماخوردگی ریه ش عفونت میکرد