2777
2789
عنوان

عشق چیه که همه دنبالیشم

285 بازدید | 37 پست

چیه این عشق  که دنبال بدست اوردن و لمس کردن و تجربه کردنشیم 

چیه این عشق که از یه سن به بعد ادم به انتظارش میشینه....

چرا نمیشه بدونش زندگی رو گذروند 

امید به زندگی سرتو گرم کنه که بگذره

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امید خوبه اما زیادیش خسته کننده اس اون عشق چیه که مولانا و هزارتای دیگه به همه میگن برسید بهش کیف کن ...

اونها دنیای معنوی داشتن من درکش نمیکنم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

غریزه اس عشقی هم نیس اینقدر غریزه جذابه ک جذب هم میشن بعضیا کنترلش میکنن

تفاوت عشق و غریزه توی اینه که عشق با فاصله صیقلی تر میشه پررنگ تر میشه با کیفیت تر و با دوام تر میشه و قوامشو از دست نمیده غریزه با عبور زمان و فاصله گرفتن دو طرف کم کم کمتر میشه و حتی بخشای زیادیش فراموش میشه

امید خوبه اما زیادیش خسته کننده اس اون عشق چیه که مولانا و هزارتای دیگه به همه میگن برسید بهش کیف کن ...

اون عشق عرفانی هست عشق مجازی وزمینی نیست

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من