2777
2789
عنوان

عشق چیه که همه دنبالیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 37 پست
سلام. ته عشق خب همینه.ازدواج قربانگاه عشق است.

من تجربش نکردم هرچی تابحال تجربه کردم وابستگی بوده اما این با تعریف عشق سازگار نیست 

شما فکرشو کن حضرت زهرا یا امیرالمومنین عشقشون ته داشت 

میشه اصلا ؟ یا لیلی و مجنون توی یه داستانی بعد از ازدواج مجنون با لیلی یه جا ازش راجب یه مسئله میپرسن بازم میگه لیلی 

هیچ عشق‌ی از سمت پسرا  وجود نداره همش هورمونه هورمون جنسی تمام خودتون را گول نزنید بچسبید به خودتون. عشق برا خانمها هست ولی آقایون عشق حالیشون نمیشه نیاز جنسی هورمون غریزه جنسی دارن بشون فشار میاره برا مخ زدن شروع میکنن چرت پرت گفتن وگرنه هیچ خیانتی نباید وجود داشت. حتی اون لیلی مجنونهای زمان ما هم خیانت میکنن. عشق لااقل برا زمان ما نیست کلا نیست قدیم بوده اونم خیلی کم درحد کم.. الان همه نیازه برا آقایون جنسی برا خانم ها بیشتر عاطفی. خودتون را درگیر این نره ها نکنید چون تک توک آدم حسابی توشون هست هورمون جنسی بین دختر پسر تا 6 ماه پر رنگ میشه دخترا عاطفی پسرا جنسی اسمش را میذارن عشق. زنها نیاز به توجه دارن نه عشق. چون عشق خیلی معنای عمیق داره زنها نیاز به دیده شدن توجه دارن طبق خلقت خدا. عشق، خیلی معنای عمیق داره اینا عشق نیست عشق یعنی نتونی حتی یه لحظه غیر معشوق فکر کنی اینجا پسره شب عروسی‌ش تو بغل یکی دیگه است ادعای عاشق‌ی هم میکنه به نطر من که الان دیگه همه معامله شده پسرا برا نیاز جنسی شون هر کاری میکنی دخترا هم ساده فکر. میکنن این پسرا واقعا عاشق شدن همش وابستگی هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا دست یه ادم امنو بزاره تو دستت حیف تو نیست خرج یه ادم بی لیاقت بشی ؟

خرجش نکردم نذاشتم‌ وارد زندگیم‌بشه از روی منطق تصمیم گرفتم چون امنیت و آرامش میخوام و نمیتونست بهم‌بده.

جدا از اون آب نمکش بود و صرفا چون کسی نبود من بودم.

اولین عشق به حماقت تبدیل شد.

خدا خودشو دوستمو لعنت کنه

من تجربش نکردم هرچی تابحال تجربه کردم وابستگی بوده اما این با تعریف عشق سازگار نیست شما فکرشو کن حضر ...

من دنیای مادی و عرف الان رو گفتم ، موارد خاص و ویژه که جای بحث نداره.

غالب جوانان امروز ....

روزه داران دمتون گرم افطار نوش جان و عید فطر مبارک

اره دخترا هم الان جدیدن خیلی خونه خراب کن شدن خیلیی با متاهلا میپرن دنیای بدی شده متاسفانه

فاصله گرفتن از شرع و احکام ...

اینهمه بی حجابی در برخی خانوما متقابلا چرم چرانی برخی مردان رو بدنبال داره ....

تقوا و رعایت احکام و شرع هم که نباشه چه دلیلی داره باهم ارتباط حرام نگیرن و گناه و کثافتکاری های دیگه ....

واجبات باید رعایت شن. من خانم بی حجاب تو ماشینم بشینه مودبانه یه واکنش منفی درخواست سرکردن روسری میکنم بجای چشم چرانی .... ما ام وظیفه داریم

روزه داران دمتون گرم افطار نوش جان و عید فطر مبارک