2777
2789
شوهرم میگه از قدیم رسم بوده خانواده رن همه چیو میخرن خودش فقط فرش نیخواد بگیره😑

فقط نوزادی بخر .اگه چیزی گفت  بگو رسم اینه که سیسمونی نوزاد بخرن و منم دلم میخواد با سلیقه خودم بخرم خصوصا که بچه سایز عوض میکنه  . زیادم درباره اش صحبت نکن که حساس نشه فقط کار خودتو کن . دیگه وسایل و لباس بچه ی یکساله و بالاتر نخر بذار به وقتش خودتون بخرین .

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
پدر بچه نباید چیزی بگیره مامانم بنده خدا خیلی استرس گرفته 

خواهش میکنم خودتون مدیریت کنید که پدر بچه بفهمه بچه دار شدن خرج داره، مگه برای مامانت میاری

من که گفتم قرار نیست هر چی دلم میخواد رو مامانم بگیره پس باید اضافه اش رو خودمون بدیم و دادم 

اصل سیسمونی چهارتیکه لباس بوده

بابام،یعنی همه دنیام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا قديم رسم بوده چون تا عروس و داماد ميرفتن خونه خودشون سريع بچه دار ميشدن چون اول زندگي مثلا دستشون تنگ بوده خانواده دختر كمك ميكردن نه الان كه همه چندسال بعد بچه دار ميشن فرصت دارن پس انداز كنن واسه خريد سيسموني

عجب.... من شوهرم میگه بچه منه به کسی ربطی نداره. 

چقدر آدما فرق دارن. تازه جهیزیه هم گفت زندگی خودمه خودم میسازمش.

فقط همین چنتا رسمو یادشونه؟

مهریه هم عندالمطالبه و هدیه مرد به زنه که باید پرداخت بشه. اینو هم باید بدونه.😊😊

با ۱۰ تومن 

منم دقیق ده تومن شد

۲۲۰۰ کالسکه و کریر و ساک گرفتم

۲۵۰۰ چوبو دادم ساختن

۱ تومن روتختی و لوازم خوابو و خوش خواب و آغوشی و پتو شد

۲۶۰۰ لباس گرفتم که یک و ۲۰۰ رو   فقط لباس تیکه ای و راحتی تا دو سال مارک آشور و روح گرفتم 

بقییش رو هم تا ۱ سال لباس مجلسی و پاپوش گرفتم تا ۱ سال هم بیشتر نگرفتم کهذبعدا ببینم چی بهش میاد براش بخرم

۱ تومن اسباب بازی گرفتم مثه تشک بازی و جغجغه عروسک و اینا که زیاد هم کلا نگرفتم چون  دوست داشتم خودم وقتی بزرگ شد براش بخرم که ذوق کنه

۱۷۰۰ هم لوازم جانبی و بهداشتی نوزاد مثه شیشه و پستونک و حوله و خشک کن و  ..... ظرف غذا و .. .

۳۰۰ هم یه کهنه شور مارک فری دولین گرفتم که پشیمونم چون لباس هاشرو میشه تو لباس شویی انداخت تازه تمیز تر هم میشه

با این حال اصلا خیلی زیاد دیده نمیشه و بهش نمیاد 

چون اصلش برام کیفیت مهم بود الان لباس های آشوری مه براش گرفتم نه پرز دادن نه کهنه شدن

تزیینات اتاقشم خودم انجام دادم

کلی هم لباس خودمو و. مامانم براش بافتیم

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
ده تومن که عالیه به نظرم با نصفش هم میشه همه چیز رو خرید اما دیگه درست نیس فرش و پرده و اینا رو هم ب ...

اصلا اینا که جزء سیسمونی نیست،.شوهرت باید بگیره. من خودم پرده،فرش،چیزای تزیینی اتاق. لباسش، لوستر و چراغ خاب، عروسکاشو خودم میگیرم 

خدایا مرسی
عجب.... من شوهرم میگه بچه منه به کسی ربطی نداره.  چقدر آدما فرق دارن. تازه جهیزیه هم گفت زندگی ...

ای ول

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
دخترم لباس زمستونی هاش تابستون اندازش شد و بالعکس معلوم نیست بچه ات چه سایزی میشه

منم چندین دست لباس استفاده نشده رو دستم موند که بخشیدم نیازمند. استارتر همین تجربه های ما رو به به ذهن بسپار اگه اعتراضی شد بگو . برای تخت هم یه گهواره فعلا بسه .