2777
2789

بستگی ب کیفیت جنسا داره عزیزم. کالسکه و کریر و بیس ماشین برا من درومد 1700. رو تختیشم خودمون درست کردیم چون اونیکه میخواستم با همین جنس 1500 درمیومد. بیتگی داره چی بخوای. لباسم فوق العاده گرونه

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر بچه نباید چیزی بگیره مامانم بنده خدا خیلی استرس گرفته 

بمیرم ... بستگی به رسوم داره .خانواده شوهر من که از سیسمونی خریدنم تعجب کرده بودن . اگه شاغلی یا پس اندازی داری یواشکی بده مادرت با اون تخت بخره .

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
با ۱۰ تومن 

ده تومن که عالیه به نظرم با نصفش هم میشه همه چیز رو خرید اما دیگه درست نیس فرش و پرده و اینا رو هم بذاریم به عهده پدرمادر . اینهمه جهیزیه دادن حالا درگیر سیسمونی بشن طفلیا. خصوصا که یه سری چیزا بلا استفاده میمونه

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
بمیرم ... بستگی به رسوم داره .خانواده شوهر من که از سیسمونی خریدنم تعجب کرده بودن . اگه شاغلی یا پس ...

شوهرم میگه از قدیم رسم بوده خانواده رن همه چیو میخرن خودش فقط فرش نیخواد بگیره😑

هرچی ارزوی خوبه مال تو
شوهرم میگه از قدیم رسم بوده خانواده رن همه چیو میخرن خودش فقط فرش نیخواد بگیره😑

خب بگو هركي در حد توانش ميتونه خرج كنه نه بيشتر! بايدي در كار نيست چون سيسموني يه هديه از طرف مادر و پدره. اسب پيشكشيو دندونشو نميشمارن

پدر بچه نباید چیزی بگیره مامانم بنده خدا خیلی استرس گرفته 

کی گفته پدر بچه نباید چیزی بگیره؟ من خودم این رسمو دوس ندارم، آخه یکی دیگه داره بچه دار میشه یکی دیگه وسایل بخره؟ من خودم انشالله وقتی نی نی بیاد همه چی براش میگیرم. تا حالا ۴ تا نوه داشتیم هممون هم میدونیم ۷۰ درصد وسایل که میخری کارایی نداره. بچه زود رشد میکنه به فکر بعدش باش.