2777
2789
عنوان

حسادت خاهر

115 بازدید | 13 پست

سلام من ۱۹ سالمه 

دوتا بچه ایم یه خاهر دارم از خودم ۵ سال بزرگتره ازدواج کرده وضع مالی شوهرش زیاد خوب نیس 

هر موقع خانوادم بخان برام چیزی بخرن به وضوح حسادت خودشو نشون میده یا تو روشون میگه چقد شانس داره این ک انقد خرجش میکنید 

الان میخاسم برم کامپوزیت کنم دندونامو اومدم خونه اینا با مادرم رفتم دکتر برا انجامش خلاصه نشد ک انجام بدم برگشتم اومدم وقتی اینو فهمید از ته دلش خوشحال شد 

خیلی تسلط داره رو مامانم یسره باهم غیبت منو میکنن منم واقعا خودمو تنها حس میکنم خیلی دلم میگیره اشتباهای گذشته مو یسره با مامانم میکوبن تو صورتم کسیو نداشتم درد و دل کنم بخاطر همین اینجا تاپیک زدم 🥲  

من ...خواهرم....و مادرم‌‌....دقیقا همین هستیم....حتی اختلاف سنیمون....با این تفاوت که من متاهلم حتی شوهرم خرجم میکنه اون خانم ناراحت میشه...چون اون دختر شاه پریون اول شوهر اون باید خرجش کنه...دماغم عمل کردم پارسال ی زنگ نزد برام ک خوبی یا نه....یعد ده روز ک من خودم کاملا خوب شدم اومد خونمون..کلا ۳ دقیقه فاصله خونه اونا تا ما

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه میشه کرد حسوده دیگه تو هم سیاست به خرج بده رو مخ مامانت کار کن و تهاجمی رفتار نکن زرنگ باش

متاسفانه خیلی دل نازکم😂مامانمم به هیچ وجه نمیاد سمت من منو بچه بد خانواده میدونن

چون معمولا برا دختر اول کاری انجام نمیدن برا دومی بیشتر خرج میکننفرض کن جاتون با هم عوض میشدخواهرت ه ...

بابام هزینه عمل بینی شو داد بخدا از من ببیشتر واسه اون و خانوادش خرج میکنن میگن تو شهرع غریبه 

نمیدونم فقط گناهع من چیه 

ب اونم کمک کنین اینکارو بکنه حسادتش کم شه هدیه بخر  براش بیارش سمت خودت خواهدتو

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

متاسفانه خیلی دل نازکم😂مامانمم به هیچ وجه نمیاد سمت من منو بچه بد خانواده میدونن

خب سعی کن تو رو بچه خوبه خانواده بدونن 

اگه نمیتونی پس اهمیت نده 

وقتی نمیتونی خواهرتو عوض کنی الکی خودتو اذیت نکن بزار انقدر حسودی کنه تا بسوزه

خب سعی کن تو رو بچه خوبه خانواده بدونن اگه نمیتونی پس اهمیت نده وقتی نمیتونی خواهرتو عوض کنی الکی خو ...

چطوری سعی کنم وقتی دیدع همه نسبت به من ۱۹ ساله همینه