sar_sha مدیر عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 190 عنوان لیزر | مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 21 پست میخوام برم لیزرچه دستگاهی خوبه؟اونایی که رفتید از نتیجه لیزر تون بگید 1403/12/17 | 01:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8618 دستگاهی که میرید درد هم داره؟چون خیلی ها گفتن درد داره جلسه اول یکم درد داشت چونکه کامل ژیلت نکشیده بودمباید کامله کامل شیو کنی هیچ مویی نمونه پوست تمیزه تمیز باشه میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
sar_sha مدیر استارتر عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 190 جلسه اول یکم درد داشت چونکه کامل ژیلت نکشیده بودمباید کامله کامل شیو کنی هیچ مویی نمونه پوست تمیزه ت ... خب مو ها برن اثر هم داره؟من فکر میکردم بابد مو ها باشن که دستگاه اونارو ببره😅
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8618 خب مو ها برن اثر هم داره؟من فکر میکردم بابد مو ها باشن که دستگاه اونارو ببره😅 نههه میسوزه درد مبگیره😂😂😂باید پوست صاف بشه و بدون مو حتی ژیلت هم یدونه با خودت ببر اونجا ک اگر بود همونموقع بزنی ک دردت نیاداگر مو باشه تاثیر نداره چون ریشهشو نمیسوزونه میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
sar_sha مدیر استارتر عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 190 نههه میسوزه درد مبگیره😂😂😂باید پوست صاف بشه و بدون مو حتی ژیلت هم یدونه با خودت ببر اونجا ک اگر بو ... عه نمیدونستم مرسی گلم✨😍
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8618 عه نمیدونستم مرسی گلم✨😍 خواهش عزیزمم میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
zemestan29 عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 2947 من راضی بودم میگم ک ۷۰درصدش میره موهای زخیم و مشکی و ۳۰ درصد میمونهکلا لیزر روش قطعی نیس گلم بله ولی همه بستگان من با کندلا رفتن ۹۰ درصدش رفته خود من با جلسه اول نصف موهام رفت دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
arshidaabanou عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 1413 من از دستگاه اشنایدرپلاس راضی بودم خیلی خوب جواب گرفتم موهای نازکم هم از بین رفت و پوستم روشن تر شد بدون درد بوداگر اصفهان هستید کلینیک ریحان رو پیشنهاد میکنم بهتون۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶