2777
2789

سلام عزیزم من رفتم با دستگاه تیتانیوم

زیربغلم موهای زخیم و مشکی داشت با۱۵ جلسه رفت

بیکنی‌ موهاب زخیم و مشکی داشت با۱۵ جلسه فقط۶۰درصدش رفت و پایینش اطراف پرده بکارت مونده

باسن‌موهای مشکی اما نازک داشت ۱۵جلسه ۳۰درصدش رفت

گودی کمر موهای مشکی و نازک ۱۵ جلسه رفتم ۳۰ درصدش رف

پاهام موهای مشکی و زخیم داشت ۱۵ جلسه ۷۰درصدش رفت

موهای دستم مشکی و نازک بود یک جلسه زدم گفت دیگه نیا موم بزن

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ۱۲ جلسه رفتم درواقع

و هر ۶۰ روز باید برم شارژ تا یکسال ان‌شاءالله

و الان جلسه ۱۵

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

و بعداز یکسال هر۹۰ روز باید شارژکنم 

کلا درمان قطعی نیس همینجور باید پول خرج کنی خواهر😭😭😂😂😂

سلام عزیزم من رفتم با دستگاه تیتانیومزیربغلم موهای زخیم و مشکی داشت با۱۵ جلسه رفتبیکنی‌ موهاب زخیم و ...

تیتانیوم ک جواب دهیش کمه 

فقط کندلا 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
و بعداز یکسال هر۹۰ روز باید شارژکنم کلا درمان قطعی نیس همینجور باید پول خرج کنی خواهر😭😭😂😂😂

گلم با چ دستگاهی میری 

آره باید شارژ رو بشه 

تازه بعد س‌سال  شارژش میشه سالی یبار

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
موم بزنید اثرش نمیره؟

روی دستم ک دیگ نمیخوام لیزر کنم بجای ژیلت میخوام موم بزنم

نباید اصلا جاهای لیزر شده رو موم بزنی هیچوووووقت

گلم با چ دستگاهی میری آره باید شارژ رو بشه تازه بعد س‌سال شارژش میشه سالی یبار

تیتانیوم۲۰۲۳

روی دستم ک دیگ نمیخوام لیزر کنم بجای ژیلت میخوام موم بزنمنباید اصلا جاهای لیزر شده رو موم بزنی هیچوو ...

دستگاهی که می‌رید درد هم داره؟

چون خیلی ها گفتن درد داره

تیتانیوم ک جواب دهیش کمه

من راضی بودم میگم ک ۷۰درصدش میره موهای زخیم و مشکی

و ۳۰ درصد میمونه

کلا لیزر روش قطعی نیس گلم

صورتو چیکار میکنید

من بند میندازم و صورتم لیزر نکردم چونکه جنس موهای صورت خانم‌های خاورمیانه شنیدم اصلا لیزر جواب نمیده