2777
2789
عنوان

تاپیکهای پربازدید

173 بازدید | 16 پست

چقدر جالبه  که معمولا اکثر تاپیکهای پربازید برای کاربرهایی هست که تاریخ عضویتشون زیر یکساله 😁😁

منظورم فقط امشب نیست، همیشه رو میگم

مثلا طرف دوماه کاربری زده و حالا شوهرش بهش خیانت میکنه، یا اتفاقات عجیب غریب براش میوفته( این فرق داره با کسایی که همون روز کاربری ایجاد میکنن و میگن به خاطر فلان مشکل الان کاربری زدیم، این قابل باور و منطقیه، ولی اینکه یکی کاربری بزنه و بعد مدت کمی یهو اتفاقات عجیب غریب براش بیوفته خیلی مسخره است)

حواستون به اکثر پربازدید ها باشه😅

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

جدیدا مد شده تو عقد باردار میشن و چیزای عجیب پیش میاد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا هشتاد درصد تاپیکای این سایت دروغن من قبلا میگفتم مهم نیست و به من چه و شاید واقعا پیش بیاد و... ولی الان حس میکنم این میزان از انتشار بدبختی و نکبت بیجهت نیست

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من خسته شدم پربازیدا هم عوض نمیشن چند روز 

ادم حوصله ش سر میره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

کلا هشتاد درصد تاپیکای این سایت دروغن من قبلا میگفتم مهم نیست و به من چه و شاید واقعا پیش بیاد و... ...

من گاهی فکر میکنم خود سایت تیم تولید محتوا درست کرده برای جذب مخاطب.

و گرنه این همه تاپیک سرکاری با سناریو های مختلف آخه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
بعضی هام واقعا کاربری دیگه میزنن که بیان درد دل کنن و کسی نشناستشون !

میگم اون عجیب نیست، طرف یه مشکلی داره و برای اون کاربری میزنه و همینم میگه

ولی اینکه کاربری بزنه و تا زمان زدنش مشکلی نباشه و بعد یه ماه دوماه یهو مشکلات هجوم بیارن، یا برعکس خوشی های عحیب غریب، این به احتمال ۹۵ درصد فیکه

از اون طرف کاربرهایی که تو مدت کم تعداد زیادی تاپیک میزنن

مثلا یکی بود تو ۳ ۴ ماه ۳۰ صفحه عنوان تاپیک هاش بود

تو این سه چهار ماه چندین مشکل بزرگ تو خانواده اش ایجاد شده بود،خب این تابلوئه که دروغه

کلا هشتاد درصد تاپیکای این سایت دروغن من قبلا میگفتم مهم نیست و به من چه و شاید واقعا پیش بیاد و... ...

بله خیلیاش دروغه

منم دیگه نمیتونم با جریان تاپیکها پیش برم، خب اگه بنا بر داستان دروغ خوندنه میرم رمان میخونم چرا میام سایت؟

من گاهی فکر میکنم خود سایت تیم تولید محتوا درست کرده برای جذب مخاطب.و گرنه این همه تاپیک سرکاری با س ...

مثلا تو یه روز یکی تاپیک میزنه پربازدید میشه

بعد یهو همه همون مشکل رو دارن....

یا کاربرهای فیکی که مثل استاد ادبیات حرف میزنن و بعد معلوم میشه همه اش اداست، مثل ایلدا

من گاهی فکر میکنم خود سایت تیم تولید محتوا درست کرده برای جذب مخاطب.و گرنه این همه تاپیک سرکاری با س ...

این کارو که قطعا انجام میدن سایت به این بزرگی هزینه بالایی صرف سئو و تولید محتوا میکنه فقط نمیفهمم چرا رو موضوعات مزخرف زوم میکنن؟ مرگ، خیانت، سقط، طلاق، بیماری... دقیقا اینستای فارسی هم به همین سمت سوق پیدا کرده. انگار یه تلاش عظیم برای ناراحت و عصبی کردن مردم در جریانه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
این کارو که قطعا انجام میدن سایت به این بزرگی هزینه بالایی صرف سئو و تولید محتوا میکنه فقط نمیفهمم چ ...

دیدی یه پیجایی تو اینستا مشکلات مردم رو میزننن که همه اش دروغه

مثلا میگه مادر شوهرم زدم تا بچه ام سقط شد، یا کاری کردم خواهر شوهرمو طلاق بدن، یا امروز یکی بود مرده میگفت به زنم میگم بزار زن داداشم رو نیازشو برطرف کنم چون شوهرش نمیتونه میترسم بی راهه بره😂

حتی بچه هم میفهمه فیکن

این کارو که قطعا انجام میدن سایت به این بزرگی هزینه بالایی صرف سئو و تولید محتوا میکنه فقط نمیفهمم چ ...

حقیقتش رو بخوای سلیقه عمومی جامعه رفته سمت همین مسائل. اینام روی این موج سوار شدن. و گرنه ما برای مثال یوتیوبرای خیلی خیلی خوبی برای تولید محتوا تو زمینه تکنولوژی داریم ولی کسایی که پروموت میشن آدمای دیگه اند. 

البته اینکه یه سر تمام بلاگرا ی اینستاگرام و یه سری یوتیوبرا به یه آخری که همه امون میدونم کجاست وصله هم بی تاثیر نیست.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
دیدی یه پیجایی تو اینستا مشکلات مردم رو میزننن که همه اش دروغهمثلا میگه مادر شوهرم زدم تا بچه ام سقط ...

دقیقا آفرین. من فقط یه پیج کاری دارم و ابدا همچین چیزایی رو دنبال نمیکنم ولی مرتب میاد. هرچقدر بلاک میکنم باز مثل ریگ زیادن. این سایتم اونجوری شده.

حقیقتش رو بخوای سلیقه عمومی جامعه رفته سمت همین مسائل. اینام روی این موج سوار شدن. و گرنه ما برای مث ...

من فکر میکنم اینا واقعا طرفدار ندارن بلکه به واسطه مسائل دیگه مثل سیاست خود شرکتها، پرداخت، زد و بندای سیاسی و... پروموت میشن.‌ یعنی میشه همون پاراگراف آخر👍🏻