2777
2789
عنوان

طلاق با بچه چقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 20 پست
عزیزم اگه میشه زندگیتو بساز خیلی سخته گلم من الان برای دختر داداشم که بچه طلاقه خیلی غصه میخورم مادر ...

خیلی تلاش کردم از خودم روانم زدم بلکه تغییر کنه نمیشه نمیخواد مریضه اختلال شخصیتی  داره منم مریض کرده 

خیلی تلاش کردم از خودم روانم زدم بلکه تغییر کنه نمیشه نمیخواد مریضه اختلال شخصیتی داره منم مریض کرد ...

ان شاءالله هرچی خیره همون پیش بیاد براتون 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکن نیست عوض بشه؟ تلاشی میکنه واسه درست شدن زندگیتون و تغییر دادن خودش!

نه میگه منم اینجور آدمیم دوست دارم خوش باشم دوس ندارم کسی باهام کاری داشته باشه خودخواهه

اگه برا ورشکستی شوهرت داری جدا میشی به نظرم نکن. خیلی بدجنسیه.بشین سر خونه زندگیت ولی برو سرکار که ه ...

بد جنس نیستم ۱۰ ساله عروسی کردیم هیچی نداره همه چیش رو به باد داد رفت ولی بازم آدم نمیشه مردی که زن وبچه داره تا الان کدوم گوریه این وقت شب ؟

بد جنس نیستم ۱۰ ساله عروسی کردیم هیچی نداره همه چیش رو به باد داد رفت ولی بازم آدم نمیشه مردی که زن ...

عزیزم ناراحت نشو از حرفم. من که دقیق نمی‌دونم موضوع چیه . فقط تو تاپیکات خودندم ورشکست شده!!

برا همین آخرشم نوشتم اگر مورد دیگه داره طلاق بله راه حله.

فقط برا اینکه اجازه کار کردن داشته باشی گفتم بشین سر زندگی به ظاهر ولی برو سرکار درامدتم به شرط اینکه برا خودت و دخترت باشه نه اون 

عزیزم ناراحت نشو از حرفم. من که دقیق نمی‌دونم موضوع چیه . فقط تو تاپیکات خودندم ورشکست شده!!برا همین ...

نه عزیزم ناراحت نشدم شما از کل زندگی من خبر نداری که این آقا منو دیونه کرده دیگه