2777
2789

اقاااااااا دردش یجوری بود دلم میخواست جیغ بکشم کسی اطلاعاتی داره یا قبلا داشته و چکار کرده

دردش مدام هست یا موقع دفع؟......علائمش چیه؟

موقع دفع نیست بعضی مواقع میرم دستشویی درد میگیره جوری که تا امپول نزنم خوب نمیشم الانم دکتر قرص نوشته گفته برو پیش جراح ولی من خجالت میکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من زد 

پماد سیاه بگیر بزن روش با پلاستیک بکش روش چسب بزن 

یه پیاز هم از وسط نصف کن مغزشو در بیار پر نمک کن بزار روش باز چسب بزن اینارو شب بزار تا صبح 

میتونی هم واجوی یا تیزبر بزنی اونم خوبه 

شوهر من زد پماد سیاه بگیر بزن روش با پلاستیک بکش روش چسب بزن یه پیاز هم از وسط نصف کن مغزشو در بیار ...

اره شنیدم پماد سیاه رو ولی میترسم یهو بدتر شم و هیچی دیگه دانشجوام هستم وو میترسم خلاصه از جراحی ایناشم

اره شنیدم پماد سیاه رو ولی میترسم یهو بدتر شم و هیچی دیگه دانشجوام هستم وو میترسم خلاصه از جراحی این ...

ن نترس دکتر هم به شوهر من گفت فقط جراحی ولی من با این کارا خوبش کردم 

الانم تا یه کم ورم میکنه یه کم موبر میزاره از این پود ها هست بهش میگن واج وی کامل میبرش 

اون خواصی دارویی داره بزار اون باید احتما بترکه عفونتش بیاد بیرون تا دردت آروم شه

ن نترس دکتر هم به شوهر من گفت فقط جراحی ولی من با این کارا خوبش کردم الانم تا یه کم ورم میکنه یه کم ...

درسته پس واجبی ام امتحان میکنم شما برا شوهرتون ترکوندین؟ یا خودش تخلیه شد

خدا بهم رحم کنه

ن نترس فقط این کارهایی که گفتم انجام بده یا واج وی بزار یا پیاز نمک ولی پیاز نمک باید ۲ شب بزاری صبح بلند میشی میبینی ترکیده 

ولی شما احتمالا یبوست داری که آبسه زدی حتما مصرف آب و سبزی جات زیاد کن