2777
2789
عنوان

دل کسی رو نشکنید

107 بازدید | 15 پست

امروز بعد از یکی دو سال دایی ام رو دیدم برگشته میگه  نون نیست تو خونت بخوری گفتم چطور بدون اینکه حتی خجالت بکشه مستقیم تو روم گفت مثله سگ لاغر شدی هیچی نگفتم فقط خیلی دلم شکست ازش و هیچوقت هم نمیبخشمش.حالم خیلی خرابه امروز مثلا روز تولدم بود که خراب شد 

😐😐😐

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهمیت نده

داییته نمیتونم بد بگم

ولی خیلیا هستن عادت به بددهنی دارن

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

🥲😐اون دنیا نزدیکه نگران نباش

ببین چند روز پیش یه کلیپ میدیدم میگفت وقتی خودتو همه جوره قبول داشته باشی حرف کسی دیگه برات مهم نیست

وقتی مثلا میدونی هیکلتو دوست داری و خوبه اگه گفتن لاغری بگو باشه تو راست میگی ☺️ ولی خب بهت حق هم میدم بی ادبی ش دل آدمو میشکنه

💕🧚‍♀️                                               

مبارک 🤍🌱💕🌸

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

زنش هم یه ماه پیش توی مراسم ختم منو دید جلو همه با خنده میگفت ما دخترامونو شوهر میدیم یه قوطی داغون تحویل میگیریم و میخندید.نمیدونم منظورشون چیه بخدا.من اصلا ارتباطی هم باهاشون ندارم که بگم قصد و نیتی دارن ولی کلا دلم ازشون شکست هیچوقت نمیبخشم