2777
2789
عنوان

چطور به حجاب اعتقاد پیدا کنیم

308 بازدید | 57 پست

اصلا دوس ندارم حجابو ولی خانوادم مذهبین زورم میکنن چیکار کنم تا اعتقاد داشته باشم بهش..هرچی هم مطلب میخونم راجبش تو کتم نمیره ...دیگ انتخاب کردم حجابو به اجبار ولی میخوام دوسش داشته باشم چجوری ؟

تا خودت دوس نداشته باشی نمیشه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

کاش اجبار نکنن بهت  من خودم که چادر رو با علاقه انتخاب کردم و هنوزم ک هنوزه دوستش دارم همبن ک کثیف میشه میگم وایی همیشه باید تمیز باشه و خیلی حساسم روش موقع گرما همینطور سختی هاشو داره اگه دوست نداری خب چ کاریه

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱  * دانشجوی دبیری دانشگاه فرهنگیان *

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دلت قبولش کنه اجباری که نمیشه 

ولی ظلم میکنن بهت خودت نمیخوای اجبارشون چیه این وسط

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

باید دلت قبولش کنه اجباری که نمیشه ولی ظلم میکنن بهت خودت نمیخوای اجبارشون چیه این وسط

چرا اصلا باید چادر پوشید چرا باید حجابو رعایت کرد تو کتم نمیره بعد من مانتوییم معمولی میپوشم نمیریزم بیرون  ولی بازم اعتقاد ندارم به حجاب کاشکی داشتم هم من راحت میشدم هم خانوادم 

زورم میکنن با مانتو بلند هم فشم میدن میگن ....ای

متاسفم

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱  * دانشجوی دبیری دانشگاه فرهنگیان *

نمی دونم درسته اینو بگم یا نه ولی

تا وقتی فلسفشو درک نکردی و بهش علاقه مند نشدی 

قبولش نکن.

چادر که دیگه اصلا.

به احترام خانواده و عرف جامعه حداقلشم کفایت می کنه بنظرم فعلا😂

باز خودانی عزیزم 

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
بخدا ک روانی تر از اینایی ک خیلی مذهبین ندیدم😑

خیلی مذهبی درست نیست 

کسایی که حجاب رو اجبار میکنن به خانوادشون👍🏻

منم دوسش نداشتم اصلااا..

ولی یه مدت بود تصمیم گرفتم قرآن حفظ کنم..بااینکه اصلا مذهبی نبودن.. 

در روز حداقل یک یا دوساعتم با قرآن بود‌.

به اینجا رسیدم که خدا به وضوح توی قرآن دستور به حجاب داده..پس اول ازهمه یک امر واجب که خدا دستور داده..ودوم اینکه مگه خدا بندش رو به چیز بدی امر میکنه..؟؟؟

صرف همین دودلیل حجاب رو انتخاب کردم.والان عاشقشم..

وبه اینجا رسیدم که قرار نیست اگه خدا دستوری داده ومن دوسش ندارم پس باید بزارمش کنار..