2777
2789
عنوان

جنین چند روزه بهتر لانه گزینی میکند

17125 بازدید | 24 پست

سلام،لطفأ اگه کسی اطلاعات یا تجربه داره بگه معمولأ جنین ۳روزه درصد لانه گزینیش بیشتره یا جنین ۵ روزه در آی وی اف

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام باران جان،من برای انجام آی وی اف و میکرو تحت درمانم ،روز پنجشنبه پانکچر شدم و حالا منتظرم که مرکز خبری از جنین هام بده و بگه کی باید برای انتقال برم ‌.شنیدم بعضی وقتا جنین ۳ روزه رو انتقال میدن و بعضی وقتا هم جنین ۵ روزه رو انتقال میدن،

حالا سوالم اینه که جنین ۳ روزه امکان لانه گزینیش تو رحم بیشتره یا جنین ۵ روزه‌؟🤔

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧

واااای مرسی یه کم خیالمو راحت کردین ،انرژی مثبت گرفتم🙏🏻🙏🏻🌺🌺💐💐فکر کنم مال منم ۵روزه میشه چون اگه قرار بود ۳ روزه بشه امروز باهام تماس میگرفتن

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧

ممنونم شاهبانو جان ،چرا هایپر شدی دلیلش مشخص شد؟ و اینکه الان چند روز از انتقالت میگذره؟

انشالله که انتقالت موفق باشه و نینی خوشگلت بیاد بغلت

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧