2777
2789
عنوان

میشه خواهش کنم بیاید نظر بدید اخه

60 بازدید | 7 پست

حقوق شوهرم کمه نگهبانه زندگیمون نمیچرخه ۱۲ ساعت سرکاره ۲۴ ساعت خونه هست میخوایم یک شغل دوم داشته باشه اما نمیدونیم چی 

سرمایه هم نداریم یک پراید داریم ک نهایت بشه ۱۵۰ تومن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کار فنی یاد بگیره . برقکاری لوله کشی .این چیزا . توی دیوار آگهی بزاره خیلی خوبه . شوهر خودمم در ک ...

اره منم ب همین فکر کردم فقط نمیدونم برق رو باید از کجا یاد بگیره اخه گاهی سرکاره اوستا ها شاگردی میخوان ک همیشه باشه

اره منم ب همین فکر کردم فقط نمیدونم برق رو باید از کجا یاد بگیره اخه گاهی سرکاره اوستا ها شاگردی میخ ...

ببین شوهر من خودش کار میکنه . برقم از دبیرستان هی به تدریج یاد گرفته . رشته خودشم برق بوده . اما بازم سخت نیست . دوره های فنی حرفه ای میتونه شرکت کنه . باز اگه براش پیچیده هست از یه کار ساده تر شروع کنه . هر کاری که خودش فکر می کنه از پسش برمیاد . نصب پرده و لوستر . لوله کشی . نصب کاغذ دیواری . نقاشی ساختمان . و اینجور کارا

ببین شوهر من خودش کار میکنه . برقم از دبیرستان هی به تدریج یاد گرفته . رشته خودشم برق بوده . اما باز ...

برق قبلا ی مدتی پیش یکی کار کرده ی چیزایی بلده ..بعد درامد تقرببا چقدره کار هست یا ن

برق قبلا ی مدتی پیش یکی کار کرده ی چیزایی بلده ..بعد درامد تقرببا چقدره کار هست یا ن

بستگي به شهرتون داره . هر چی شهر بزرگتری باشه مردمش هم راحت‌تر پول میدن و کار رو به برقکار سفارش میدن . هر چی شهر کوچیکتر و وضع اقتصادی مردمش ضعیفتر باشه کار و درآمد هم کمتره . یه کار برقی دارن یا خودشون انجام میدن یا دنبال دوست و آشنا میگردن مفتی انجام بده یا کلی  با برقکار چک و چونه میزنن . همه جورش هست.  توی دیوار شهرتون هم میتونی بگردی یکم از نرخ ها مطلع بشی . حتی شوهر من تا حالا چند نفر ازش خواستن شاگرد بشن شوهرم نیاز نداشته اما هر سوالی داشتن جواب داده . از برقکارای شهرتون  میتونی بپرسی توی دیوار .چون اونا بهتر خبر دارن