2777
2789

من پنج هفته سونو  دادم هماتوم نداشتم .الان هفت هفتمه سونو دادم گفت هماتوم دارم خطرناک نیست؟ چکار کردین خوب شدین ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

منم یه هفته خونریزی داشتم فک.کردم طبیعی اخرش رفتم هماتوم داشتم بزرگ شده بود

جواب سونو بردم دادم دکتر

گفت باید زودتر میومدی

فقط شیاف معقدی پروژسترون نوشت

شب اول دوتا باهم. گذاشتم بعد گفت 12ساعت یبار

یکی صبح میزاشتم یکی شب موقع خواب هربارم میزاشتم دواعت بلند نمیشدم

اصلاااا کار نکن چندوقت زیاد پیگیر تمیزی خونه نباش استراحت کن چیز سنگین بلند نکن فقط دراز بکش در حد غذا درست کردن کار کن

کارم میکنی تند تند استراحت کن  خوب میشی

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

سلام عزیزم 

اصلا نترس فقط و فقط استراحت کامل کامل داشته باش

من تو هفته چهار و پنج بعضی اوقات دستشویی میرفتم قطره قطره خون میریخت

کلا دراز کشیدم و هر ۸ ساعت شیاف پروژسترون میزاشتم

به پهلو چپ بیشتر باش چیزای گرم و مایعات گرم نخور

نشاسته تو اب سرد بزن و بخور سعی کن بدنت گرم نشه دمای بدنت کمی سرد ترباشه 

دستشویی هم فقط فرنگی بشین 

فعلا حمام نرو

ذکر حسبی الله هم زیاد بگو

انشالله برطرف میشه نترس

و خدا کافیست❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اصلا نترس فقط و فقط استراحت کامل کامل داشته باشمن تو هفته چهار و پنج بعضی اوقات دستشویی م ...

مرسی گلم.دستشویی فرنگی نمیتونم بشینم 😢اگه نشینم خطرناکه ینی؟ باشیاف رفع شد هماتومت عزیزم؟

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
مرسی گلم.دستشویی فرنگی نمیتونم بشینم 😢اگه نشینم خطرناکه ینی؟ باشیاف رفع شد هماتومت عزیزم؟

سعی کن حتما بشینی چون خیلی تاثیر داره

اره کامل رفع شد الانم ۱۱ ماهشه بغلمه

و خدا کافیست❣️
ممنون عزیزم .هماتوم علتش چیه؟

راستش نمیدونم من خیلییی میچرخیدم  خونه  یا ماله این بود یا اینکه دقیقن بعد از سونو ان تی اینجوری شدم جفتمم قدامی بود موقع سونوگرافی خیلی  اذیت شدم فشارررر میداد 

استراحت کن 

بهم گفتن توالت فرنگی خوبه ولی من جاشو نداشتم نگرفتم چند روز اول استراحت مطلق شدم شوهرم غذا حاظری  میاورد ظرف میشست بعد چند روز فقط غذا درست میکردم سعی میکردم ظرفم کثیف نکنم  یبار من میشستم یبار شوهرم

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

اصلانترس استراحت کن کامل جذب میشه من هماتومم جذب شدبعد برف اومد رفتم برف بازی و....  رفتم سونو گفتن هماتومت خوب شده ولی باز استراحت کن چون جفتت اومده پایین کلی باز استراحت کردم الان خداروشکر هیچ مشکلی ندارم دیروز سونوگرافی انومالی دادم 19هفتمه هماتوم نداشتم جفتمم اومده بودسمت بالا وکیستمم خوب شده بود😁😁

فقط من هنوزپروژسترونم قط نکردم همون صبح یکی شب یکی استفاده میکنم دیگه امروز برم دکتر ببینم میگه قط کن یانه

با استراحت از بین میره 

برا من تا اخر بارداریم بود 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

با استراحت از بین میره برا من تا اخر بارداریم بود

سلام عزیزم ببخشید شما ینی با  وجود هماتوم زایمان کردید.؟؟؟

من از هفته ۳۰ گرفتار شدم الان ۳۳ هفته ام نمیدونم رفع سده یا نه نگرانم برا بچه مشکلی پیش نیاد

استراحت میکنم امپول و شیافم استفاده میکنم ولی نمیتونم استراحت مطلق باشم نسبیه

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

سلام عزیزم اصلا نترس فقط و فقط استراحت کامل کامل داشته باشمن تو هفته چهار و پنج بعضی اوقات دستشویی م ...

سلام گلن من 4هفتم بودکه لکه بینی قهوه ای دلشتم تادوروزبعدصورتی شد، بعدیکم توش رگه خون دیدم رفتم دکتربرام شیاف وقرص دافاستون نوشته، شبی یکی یه روزخوبم یه روزبد، تا28اسفندبهم نوبت داده تااونموقع ازاسترس میمیرم امروزخون قرمزدیدم البته چندقطزه بازدپباره صورتی شد، کسی شرایط منوداشته که خوب شده باشه، استراحت مطلقم نمیتونم بکنم چون غریبم وکسی روندارم نگهذاری کنه اینجاشوهرمم هنش سرکاره

سلام عزیزم ببخشید شما ینی با وجود هماتوم زایمان کردید.؟؟؟من از هفته ۳۰ گرفتار شدم الان ۳۳ هفته ام ن ...

سلام عزیزم 

بله تا اخرش بود همشم رشد میکرد 

هیچی نمیشه نگران نباش 

فقط من زایمانم زود بود دیگه 

مراقب باش استراحت باش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️