2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا موافقم،نی نی سایت مثل حکومت دیکتاتوری شده.سایت رو کاربرا میچرخونن ولی هیچ حقی ندارن😒زرت زرتم تاپیکارو تعطیل میکنه نی نی یار

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

هر جایی راه خودشو داره.اینجا هم کلی‌ حراستی داره.یه چیز مذهبی‌ یا سیاسی بذار تو تاپیک، ملت همیشه در صحنه میپکوننش.

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!

اصلا این کار رو نمیکنن چون برای خودشون بد میشه مثلا شما تو نت یه چیزی سرچ کنین اگه جزو یکی از تاپیک های این سایت باشه سریع این سایت و بالا میاره حالا شما فک کن هرکس تاپیکشو حذف کنه دیگه این سایت خیلی کم‌معرفی میشه یا اگه کسی قطع دسترسی یشه اسمش هنوز جزو کاربر ها هست و تاپیک هاش هم هسستن ک تعداد نفرات تو سایت رو بالا میبره 

انشالله همتون مامان بشین منم بشم
اخه برا چی! خیلی این کار مسخره اس! لزومی به بودن یه سری تاپیک ها نیست! برا حجم ترافیک سایت خوب نیست!

برای منم خیلی اعصاب خورد کنه بارها شده دلم بخواد تاپیک بزنم واسه یه مشکلی ولی چون نمیشه حذفش کرد دیگه نزدم

کاملا موافقم تازه گزینه بلاک کاربر هم لازمه

بلاک کاربر که باید حتما باشه.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
اصلا این کار رو نمیکنن چون برای خودشون بد میشه مثلا شما تو نت یه چیزی سرچ کنین اگه جزو یکی از تاپیک ...

خوب برا منفعت خودشون که نباید خواسته بحق این همه کاربر رو نادیده بگیرن!

اصلا اگه برا اینکه چرا تاپیک نی نی یار رو حذف نمی کنن! اون که دیگه سرچ کردن و معروف شدن نداره!