2777
2789
عنوان

این دفعه به صورت جدی قصد جدایی دارم تحمل زندگی برام سخت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 25 پست
۱۵ سالگی ازدواج کردی

اره گلم به خواست خودمم نبود خانواده مجبورم کردن منم توانی از خودم نداشتم اونموقع که نه بگم دیگه سکوت کردم اینهمه سال😔

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
مشکل من دقیقا خانوادمه مامانم میگه برگردی فک نکن خبریه چون ما هم بهت اجازه نمیدیم ولی من گفتم این سر ...

ان شاءالله هرچی صلاحته اتفاق بیفته... 

بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آینده‌ِ باشه...🌱🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن همین زندگیتو بسازی وقتی شوهرت دوستت داره باهاش بساز پیش خانوادت اگه برگردی زندگیت سخت میشه

اتفاقا خودمم میدونم که زندگیم سختر میشه ولی میخوام ریسک کنم شوهرم که اجازه نمیده بخوام باهاش پیشرفت کنم نمیتونم با اون به اهدافی که از بچگی تو سرم بود برسم ولی اونجا با خانواده باید بجنگم تا راضی بشن

بخدا اگه امیدی بود که بتونم راضیش کنم هیچوقت پیش خانوادم برنمیگشتم ولی دارم سختی اونجا رو به جون میخرم تا بتونم زندگی که دلم میخواست رو بسازم

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
اره گلم به خواست خودمم نبود خانواده مجبورم کردن منم توانی از خودم نداشتم اونموقع که نه بگم دیگه سکوت ...

به نظرم به دامن چنین خانواده‌ای برنگرد. سعی کن با شوهرت به تفاهم برسی

البته عزیزم من بازم نمیدونم بشین قشنگ سبک سنگین کن الان درس خوندن اینا یکم سخت شده..

اره میدونم البته من بیشتر هدفم هنر یاد گرفتنه میخوام تو یه حرفه ای پیشرفت کنم در کنارش هم درس بخونم 

من میخوام تلاش کنم یه درآمد برا خودم داشته باشم چون از اولم آدم خونه نشینی نبودم که من خیلی بلند پرواز بودم کلی هدف داشتم که سالها پبش با ازدواجم نابود شد😔💔

ان شاءالله هرچی صلاحته اتفاق بیفته...

ممنونم عزیزم لطفا سر نمازاتون دعام کنید که یه اتفاق خوب برام بیفته وخدا راه درستو نشونم بده🥲

عزیزم تو سر کار رفتن چی هست که حتی راضی هستی زندگیتو از هم بپاشی ؟ ادامه تحصیل بدی که چی ببخشید علتت ...

فقط اینا نیستن گلم من اول پستم توضیح دادم مشکلم با شوهرم چیه وهمین اختلافات منو نسبت بهش سرد کرده که الان میلی به ادامه دادن ندارم

به نظرم به دامن چنین خانواده‌ای برنگرد. سعی کن با شوهرت به تفاهم برسی

کاش جای دیگه ای داشتم که برم ولی شنیدی میگن از اینجا رونده از اونجا مونده دقیقا وضع منم همینه نه دلم میخواد برگردم اونجا ونمیخوام بمونم اینجا فقط راهی ندارم جز تحمل سختی زندگی با خانواده تا اینکه خودمو دوباره بسازم وشخص شبیه به خودم رو پیدا کنم

فقط اینا نیستن گلم من اول پستم توضیح دادم مشکلم با شوهرم چیه وهمین اختلافات منو نسبت بهش سرد کرده که ...

چی بگم فقط بدون همه ی زندگی ها همینن بعضی ها توان هماهنگی با مشکلات و دارن بعضی ها ندارن امیدوارم بتونی تصمیم درستی رو بگیری برای این تصمیم عجله نکن

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
چی بگم فقط بدون همه ی زندگی ها همینن بعضی ها توان هماهنگی با مشکلات و دارن بعضی ها ندارن امیدوارم بت ...

دقیقا خواهر منم میگم به خانوادم شماها وقتی که هنو هیچی از زندگی نمیفهمیدم منو درگیر مشکلات بی سر وته زندگی مشترک کردین من تا چشم وا کردم وسط قوم شوهر وجاری وفامیل افتادم نتونستم تو زندگیم یه نفس راحت بکشم ومن خودمو باختم شخصیتم له شد زیر بار فشارهای شوهرم وخانوادش نابود شدم الان دیگه هیچی ازم نمونده زندگی مشترک برام مثل قفس شده چند باری بهشون گفتم من اگه جدا باشم دیگه به ازدواج فک نمیکنم برا خودم زندگی میکنم ومسولیت وجود یه آدم دیگه به زندگیم رو گردن نمیگیرم رااحت