2777
2789

خالم سر چیز الکی با پدر مادرش بحث کرده حالا اومده خونمون یک ماهی میشه حالا روز اول میگفت من میرم اینجا نمیمونم اتاقمو به کل مال خودش کرده میشنیه رو تخت میوه پوس بکن برام چایی بیار  حرفایی زد در مورد خودم به قدریی ناراحتم کرد من کنکور دارم و حضورش واقعا اذیتم میکته تروخدا راه حلی دعایی چیزی بلدین بگیننن بره زودترر خسته شدم واقعااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برو کتابخونه و اونجا درس بخون 

پسر دایی های منم همین کارو مبکردن کلا کتابخونه درس می‌خوندن 

از صبح میرفتن و شب برمیگشتن

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بنظرم برو کتابخونه و اونجا درس بخون پسر دایی های منم همین کارو مبکردن کلا کتابخونه درس می‌خوندن از ص ...

میرم کتابخونه ولی بعضی وقتا نیاز دارم تو اتاقم باشم اتاقم مثل پناهم میمونه

یه جوری غیر مستقیم بهش بفهمون..مثلاً تو جمع نشستین بگو به مامانت یه اتاق بهم بدین که بتونم شبا بیدار بمونم میخام درس بخونم 

می‌دونم متوجه ام 

خودت باید بهش غیر مستقیم یا مستقیم به خالت بگی دوست داری تو اتاقت تنها باشی 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

به بابات گفتی؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

خیلی راحت بهش بگو الان درس دارم باید تو اتاق بخونم حواسم پرت میشه کسی پیشم باشع مامانتم پشت بندش ...

مامانم گاهی اوقات خونه نیست بعدش وقتی نیست هعی میگه فلان کن بیسار کن اخه مهمان یه روز ده روز نه انقدددددد