2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین حق دارم به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 29 پست

خودت باید بهش بگی رک و راست که میخوای تو اتاقت تنها باشی یا مثلا برق اتاق رو شب روشن بذار می‌خوام درس بخونم 

معلومه که مادرت دلش نمیاد به خواهرش چیزی بگه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم گاهی اوقات خونه نیست بعدش وقتی نیست هعی میگه فلان کن بیسار کن اخه مهمان یه روز ده روز نه انقد ...

خب عزیزم وقتی تو دم دست هستی بهت میگه دیگه   خودت باعثشی    وقتی ببینه از صبح تا شب سرت تو کتابه و نمیای پیششون دیگه نمیگه     امشب بهش بگو من فردا ساعت از  ۶ صبح میخوام درس بخونم برق اتاق روشنه اگه میخوای اذیت نشی تو هال بخواب     اگه هم سختشه جمع کنه بره خونش     وقتی انقدرمونده خونتون اون باید خودشو با شما همراه کنه نه اینکه شما از برنامه هات عقب بیوفتی

خب عزیزم وقتی تو دم دست هستی بهت میگه دیگه خودت باعثشی وقتی ببینه از صبح تا شب سرت تو کتابه و ن ...

من کتابخونه بودم اومدم اول کاری لباس عوض کنم در اومد گفت چایی میخوام برام بریز من همین الانشم پیشش نمیشینم اصن حتی صحبتم نمیکنم

من کتابخونه بودم اومدم اول کاری لباس عوض کنم در اومد گفت چایی میخوام برام بریز من همین الانشم پیشش ن ...

میگفتی انقدرخسته ام یکی باید برای خودم بریزه   اگه بخوای هیچی نگی اون همینجوری ادامه میده و تو از درست میوفتی فقط

میگفتی انقدرخسته ام یکی باید برای خودم بریزه اگه بخوای هیچی نگی اون همینجوری ادامه میده و تو از در ...

بی ادبی نیست ولی درست میگی 

من همه حرفا رو میندازم تو خودم انگار نمیتونم بگم یه کیفی خریده بود گفتم  این خیلی بانمکه میشه با فلان لباسم سته بتونم قرض بگیرم برم مراسم وقت نمیکنم در اومد گفت اصلا حالا برگشته بودم خونه کیفمو بدون اجازه برده بود  

بی ادبی نیست ولی درست میگی من همه حرفا رو میندازم تو خودم انگار نمیتونم بگم یه کیفی خریده بود گفتم ...

بی ادبی نیست عزیزم     اتاقت رو تصرف کن   جوری که اون ببینه توی اتاقی نتونه بیاد     نه اینکه شما ببینی اون هست نتونی بری درس بخونی😐

بی ادبی نیست عزیزم اتاقت رو تصرف کن جوری که اون ببینه توی اتاقی نتونه بیاد نه اینکه شما بب ...

مرسی عزیزم 

فقط یه چیزی خیلی نگرانم. میکنه اینه بخواد تا خود روز کنکور باشه 

مرسی عزیزم فقط یه چیزی خیلی نگرانم. میکنه اینه بخواد تا خود روز کنکور باشه

اگه شرایط براش خوب باشه امکانش هست   اما وقتی شما اتاقت رو تصرف کنی    نتونه بیاد یکسره داخلش    دیگه خوش نمیگذره بهش مجبوره بره