2777
2789
عنوان

شما قدرت تصمیم گیری دارین آیااا

73 بازدید | 14 پست

من اصلا قدرت و توان تصمیم گیری ندارم 

مثلا یه چیزی میخام بگیرم حتما باید یکی پیشم باشه و نظرم رو تایید کنه یا مثلا وقتی یه چیزی میگیرم وقتی میرسم‌خونه پشیمون میشم و باز برمی‌گردم تعویض میکنم واقعا دست خودم نیست چیکار کنم خسته شدم ازین وضع امروز نیم ساعت تو یه مغازه بودم برای تعویض و نامزدم انقد غر زد و بهم استرس داد که واقعا حس کردم مغزم رو از دست دادم و دیگه هیچی نمی‌فهمیدم سریع گرفتم اومدم بیرون و بعدشم خیلی ناراحت شدم که از نظرش یه آدم بی عرضه ام که حتی نمیتونه یه لباس انتخاب کنه 😭

من همیشه نظر و حرف خودمه

نظر کسیم بپرسم بدون فکر قبول نمیکنم اصلا🙁

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای کوچکترین چیز حتی انتخاب ماست و نوشابه و غذا از توی منو هم باید نامزدم نظر بده خودم هیچی نمیت ...

کم کم جوری میشی ک حتی حق نداری اعتراض کنی و اگر نظر بدی اون دلخور میشه

دیکتاتور بارش نیار

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

کم کم جوری میشی ک حتی حق نداری اعتراض کنی و اگر نظر بدی اون دلخور میشهدیکتاتور بارش نیار

آخه واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم 

هرروز بحثمون سر اینه که اون میگه تو امروز بگو کجا دوست داری بریم و چی‌ بخوریم اما من میگم نمی‌دونم 😑

اره یکم بزرگ شدیم دیگه خودمون تصمیم گرفتیماحیانا همیشه با مادرتون خرید اینا میکردین؟

تا هیفده هجده سالگی آره‌ ولی کلا خودم تنهایی سختمه خرید به بعد هم یکی دوبار با دوستام رفتم و بعدش باز مامان و نامزد🙃🥲

تا هیفده هجده سالگی آره‌ ولی کلا خودم تنهایی سختمه خرید به بعد هم یکی دوبار با دوستام رفتم و بعدش با ...

کم کم خودت تنهایی بروخرید

از خریدهای کوچیک شروع کن تا راه بیفتی♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱