2777
2789
عنوان

حاملگی در دوران صیغه

2298 بازدید | 91 پست

سلام به همگی 

دوستان من مدتی میشه با یک آقا پسری به اجبار پدرم به دلیل موقعیت مالی ایشون صیغه کردم . این آقا خیلی وقت بود که از  من خوششون میومد و چون شرایط خیلی خوبی داشتن پدرم هم راضی شدن . در طول مدتی که صیغه بودیم به اجبار با من رابطه داشتن و من نمیتونستم به خانوادم بگم چون خودشون مجبورم کرده بودن . بعد الان مدتی میشه که پدرم راضی شده که من ازش جدا بشم.  ولی اگه متوجه بشه من باهاش رابطه داشتم اجاره نمیده جدا شم . این آقا هم اگه متوجه بشه پدرم راضی شده ازش جدا شم بهش میگه که باهاش رابطه داشتم . چیکار کنم به نظرتون ؟ اینم بگم که این آقا اصلاااااااااااااا قصد جدایی ندارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙂🙂🙂

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چرا صیغه؟

چرا عقد نه؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

خب وقتی شرایطش خوبه خانوادتم راضی هستن رابطه هم داشتی! مشکل شما چیه باهاش؟ قیافش؟ اخلاقش بده؟ مشکل شخصیتی یا خانوادگی داره؟

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

چه مسخره خب عقد رو رسمی کن برو سر زندگیت 

امان از فانتزی 🤣

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اگر به اجبار بوده برو پزشکی قانونی بگو تجاوز بوده

خانم محرم بودن چه تجاوزی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.