2821
2789
عنوان

طبیعیه که مامانم از صبح گم شده

643 بازدید | 28 پست

خوابگاهیم. مامانم همیشه و هر لحظه به من پیام میداد که کجایی چی میکنی چی میخوری درس میخونی یا نه 

امروز از صبح پیام نداده . بابامم گفت که مامان میخواست تنها باشه رفت بیرون گفت بهم زنگ نزنید   

از صبح انلاین نشده زنگ میزنیم جواب نمیده 

خیلی پیش میاد که از بابام  ناراحت باشه و دلش نخواد بابام رو ببینه اما همیشه به‌ من خبر میداد که کجاست 

خیلی نگرانم از صبح دارم اینستاگردی میکنم به چیزهای چرت و پرت فکر میکنم که زمان بگذره. 

به نظرتون طبیعیه نه ؟ این اخلاقشه که وقتی با بابام قهر میکنه میذاره میره کافه ای رستورانی پارکی کتابخونه ای جایی ولی بدون استثنا بع من خبر میداد 

مامانا چرا جدیدن موج میگرتشون 😂

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانا چرا جدیدن موج میگرتشون 😂

😂😂

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
نگران نباش مادرا از پس خودشون بر میان ، میشه با شماره دوستت که ناشناسه زنگ بزنی

با من قهر نیست اخه که شماره مو جواب بدم 

بعد هم میدونه که استرس بگیرم حالم بد میشه همیشه مراعات میکنه 

از طرفی ام این کار که وقتی از بابام ناراحته بره بیرون عارتشه

با من قهر نیست اخه که شماره مو جواب بدم بعد هم میدونه که استرس بگیرم حالم بد میشه همیشه مراعات میکنه ...

بهش پیام بده بگو نگرانم بگو حداقل جواب پیاممو بده بگو حالت خوبه 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792