2777
2789
عنوان

طبیعی پسر شانزده ساله تا هشت شب بیرون باشه علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 58 پست
ببین زیاد رفتن بده! و درس نخوندناما من دختر هم از ۱۵ سالگیم با دوستام میرم بیرون تا ۹ شب هم طول کشید ...

اره باید کنترل شده باشه 

حتما هم لازم نیست با دوستاش باشه میتونه توی کلاس های مختلف و اجتماع با آدم های سالم تر باشه

پیرینسس🎀🤍

مامانت تورو ۱۱ شب میفرستاد با دوس پسرت تا هفت صبح بری بیرون؟!

11 که نه مثلا 1 میرفتم تا 3 4 بر میگشتم

مامانم باهاش در ارتباط بپد چند بار همدیگه رو دیده بودن، فامیل دور بودیم، البته خیلی دور

بعد ها که اومدن خواستگاری به پدر و برادرمم گفتم، برادرم عصبی شد ولی بابام خندید گفت خوبه که از اون تایم هم لذت بردید

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کارو تو آمریکام بعید میدونم انجام بدن!

خانواده من به من اعتماد دارن

شما میتونی تو خانواده خودت دخالت بکنی 8 شب هم خونه باشی سبک من و خانوادم این شکلیه

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

11 که نه مثلا 1 میرفتم تا 3 4 بر میگشتممامانم باهاش در ارتباط بپد چند بار همدیگه رو دیده بودن، فامیل ...

چرا ۱ شب تا ۳ ۴ خب؟چجوری مامانت راضی یه همچین کاری میشد؟

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

خانواده من به من اعتماد دارنشما میتونی تو خانواده خودت دخالت بکنی 8 شب هم خونه باشی سبک من و خانوادم ...

😅ببخشید به من ربطی نداره ولی اگه سبکش این شکلی بود یواشکی از باباتون نمی رفتید بازم هر طور خودتون میدونید!!

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

نه کنکوریه درس میخونه به کسی هم مربوط نیست با احترام😊

باشه عزیزم اروم باش😂😂

من برای خپدتون گفتم، وقتی صلاح خانواده اش اینجوریه صد در صد راه درستیه🫠

ایشالله به هدفی که دوست داره برسه

چرا ۱ شب تا ۳ ۴ خب؟چجوری مامانت راضی یه همچین کاری میشد؟

برای اینکه ایشون یه کارگاه کوچیک تولیدی داشت باید تا 11 12 میموند بالای سر کارگراش

باشه عزیزم اروم باش😂😂من برای خپدتون گفتم، وقتی صلاح خانواده اش اینجوریه صد در صد راه درستیه🫠ایشال ...

قربونت بشم عزیزم مرسی 😂💕

خانوادم کاری بهش ندارن خودش دوست داره کلا مامانم مخالفه ولی همش میگه میخوام پزشکی قبول شم تصمیم خودشه❤️

در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️

😅ببخشید به من ربطی نداره ولی اگه سبکش این شکلی بود یواشکی از باباتون نمی رفتید بازم هر طور خودتون م ...

باورم نمیشه باید وایسم اینجا و به شما بابت خانواده ی خودم جواب پس بدم

باش عزیزم خانواده ی من بد شما بچسب به خانواده ی خودت☺️☺️

قربونت بشم عزیزم مرسی 😂💕خانوادم کاری بهش ندارن خودش دوست داره کلا مامانم مخالفه ولی همش میگه میخوا ...

مطمئنم بعد از این همه تلاش به هدفش برسه💕🙂

خواهر من دهه هفتادیم یادم نمیاد ۷بیذون بوده باشم تنها

برادر ، نه خواهر. عرض کردم دهه ۶۰

ب‍ ‍ه  ن‍ ‍ا م [ ا ن‍ ‍س‍ ‍ا ن‍ ‍ی‍ ‍ت  ] ک‍ ‍ه‍   ز ی‍ ‍ب‍ ‍ا ت‍ ‍ر ی‍ ن   ر س‍....‍م‍ ‍ه ✓ ♂  i'm a man  ♂