مامانت تورو ۱۱ شب میفرستاد با دوس پسرت تا هفت صبح بری بیرون؟!
11 که نه مثلا 1 میرفتم تا 3 4 بر میگشتم
مامانم باهاش در ارتباط بپد چند بار همدیگه رو دیده بودن، فامیل دور بودیم، البته خیلی دور
بعد ها که اومدن خواستگاری به پدر و برادرمم گفتم، برادرم عصبی شد ولی بابام خندید گفت خوبه که از اون تایم هم لذت بردید
برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما میتونی تو خانواده خودت دخالت بکنی 8 شب هم خونه باشی سبک من و خانوادم این شکلیه
برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨
نه کنکوریه درس میخونه به کسی هم مربوط نیست با احترام😊
باشه عزیزم اروم باش😂😂
من برای خپدتون گفتم، وقتی صلاح خانواده اش اینجوریه صد در صد راه درستیه🫠
ایشالله به هدفی که دوست داره برسه
چرا ۱ شب تا ۳ ۴ خب؟چجوری مامانت راضی یه همچین کاری میشد؟
برای اینکه ایشون یه کارگاه کوچیک تولیدی داشت باید تا 11 12 میموند بالای سر کارگراش
😅ببخشید به من ربطی نداره ولی اگه سبکش این شکلی بود یواشکی از باباتون نمی رفتید بازم هر طور خودتون م ...
باورم نمیشه باید وایسم اینجا و به شما بابت خانواده ی خودم جواب پس بدم
باش عزیزم خانواده ی من بد شما بچسب به خانواده ی خودت☺️☺️