2777
2789

داداشم ۱۶سالشه 

خیلی دوست داره بره بیرون چند تا دوست هم پیدا کرده باهاشون میره میگرده اصلا درس نمیخونه یعنی حتی نیم ساعت یه ربع

تا صبح گوشی بازی میکنه 

این بیرون موندنش خیلی نگران کرده خانواده مو هر کار میکنن بازم میره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداش من ۱۴ سالشه

شده تا ۲شب هم بیرون باشه

ولی میدونیم کجا یه موسسه مذهبیه هفته ای چن شب مراسم مذهبی داره میره داداشم گاها

یا با پسرعموم اینا میرن شب حرم میمونن

با همین اکیپ همون موسسه مذهبی رفتن نیشابور دو شب

رفته قم با همینم موسسه چن روز...

بدونیم کجاست فرقی نمیکنه

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

مشخصه خانواده شما بلد نیستن کنترلش کنن

شما تا ۱۲ شب بیرون بری واکنششون چیه؟؟؟

همونم به داداشتون بدن

چرا اجازه میدن اینهمه ساعت پسری ک حتی ۱۸ سالشم نشده بیرون باشه

زنگ بزنن بگن راس ساعت ۸ خونه ایی

اینجا قانونش همینه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

الان ی عده روشنفکر میگن اره بره حتی میگن اگ دختر بازی هم کرد بکنه تجربس

ولی بنظرم اشتباهه حتی درس نخوندنش اشتباهه بنظرم گوشی و ازش بگیرین هرجوری ک میشه 

تو این سن اگ فکر درس نباشه خودشو مشغول ب کارایی میکنه ک اسیب زا هستن باید با رس مشغول شه

دهه به دهه اخلاق و رفتار آدما فرق می‌کنه.

اغلب دهه ما (۶۰) باید ۷ یا ۸ شب خونه می‌بودیم.

هر کاری که منظم باشه و پابند قانونی باشه بیشتر برد داره. زندگیتم که نظم داشته باشه و قانون ، شک نکن بیشتر سود میبری

ب‍ ‍ه  ن‍ ‍ا م [ ا ن‍ ‍س‍ ‍ا ن‍ ‍ی‍ ‍ت  ] ک‍ ‍ه‍   ز ی‍ ‍ب‍ ‍ا ت‍ ‍ر ی‍ ن   ر س‍....‍م‍ ‍ه ✓ ♂  i'm a man  ♂

معلومه که طبیعی نیست

بفرستینش کلاس، کلاس موسیقی شنا ورزش یه چیزی که سرش رو گرم کنه

با دوستاش سریعا کاتش کنید بدبختش میکنن

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

ببین زیاد رفتن بده! و درس نخوندن

اما من دختر هم از ۱۵ سالگیم با دوستام میرم بیرون تا ۹ شب هم طول کشیده،.. مگه من و شمای دختر میریم بیرون بعصی وقتا هفت و هشت و بیشتر بیرون نمی مونیم؟اگه به اندازه باشه با دوست درست چه ایرادی داره

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

برادر من ۱۸ سالشه ولی اصلا جز مدرسه و اینکه با خانوادم بیرون نمیره به نظرم طبیعی نیست زیاد جلوشو بگ ...

عزیزم برادر شما مشکل داره از لحاظ روانشناسی 

پیرینسس🎀🤍