2777
2789

بچم سه سالو هفت ماهشه.از دو ونیم سالکی تلاش کردم از پوشک بگیرم ولی هر بار بردم مقاومت کرد.کلی جیغ و داد میکشه یعنی واقعا کلافه م مغزم دیگه هیچ راهکاری رو نمیکشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این پکیج های آموزشی بگیر. تو اینستا زیاده به جای مطمئن رو پیدا کن

خود این مرحله از پوشک گرفتن خیلی مرحله مهمهیه و اگه اشتباه انجام بدی  بچت آسیب جدی میبینه .

من خودم تجربه کردم توروخدا بچه رو اذیت نکن .

سلام 😍

صبوری میخواد 

وقتی از پوشک میخوای بگیری به نظرم کلا پوشک رو بزار کنار 

نوه ی منم خیلی مقاومت میکرد ولی گولش میزدیم مثلا اسباب بازی مورد علاقش رو بردار بگو جیش داره بدو ببرش جیش 

یا مسابقه بزارید کی زودتر میره جیش 

هر دفعه رفت دسشویی جیش کرد خوراکی مرد علاقش رو بهش بده مثلا چوب شور یه دونه بده نه یه بسته

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من سه تا بچه دارم اولی دوسال نشده بود گفت دومی یادم میاد دوسال و یکی دوماه بود بدون دردسر گرفتم الان این پدرمو درآورده دوسال و هشت ماهه.هست نمیگه هر بار میبرم میگه ندارم میاد تو پوشک می‌کنه تازه خودش پوشک و وا می‌کنه می‌بره میندازه تو سطل زباله بدون پوشک می‌چرخه به خاطر اینکارش پوشک شورتی گرفتم ول نکنه

من ۲ سال و ۵ ماه گرفتم. از قبلش شروع کردم به قصه گویی. مثلا میگفتم میمون کوچولو رفت با دوستاش بازی کنه بعد دید همه خودشون میرن دستشویی و پوشک ندارن. بعد رفت به مامانش گفت همه خودشون میرن دستشویی، مامانش گفت خب این که کاری نداره تو هم هر وفت بخوای میتونی دیگه پوشک نپوشی. فقط کمی تمرین میخواد و ... 

یک مدت اینا رو گفتم حدود ۲ سال و ۴ ماه بود گفت دیگه پوشک نمیپوشم و کم کم دیگه گرفتیم

یک کتاب هست به نام" زرنگ تر از جیش و پی پی" اونم میگن کتاب خوبیه ولی من خودم استفاده نکردم