2777
2789
عنوان

سالی که گذشت چطور بود براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب بود.خداروهزاران بار شکر.انشاالله سال جدید برای همه و خودمون پراز سلامتی و موفقیت و پول باشه 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

اوایل سال خیلی بد بود برام 

من از لحظه سال تحویل فقط گریه میکردم... شرایطم باید تغییر می‌کرد ...

اما آخرش دلم خوشحال شد بالاخره شد 🥺🥺😭😍 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

عالی بود 👌😋

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

بدترین سال عمرم بود

خیلی خیلی خیلی سال بدی بودی 

مالی سلامتی خانوادگی و… همچیز به طرز وحشتناکی بهم ریخت 😭 خدایا کاش توی سال بعدی حداقل این اتفاقای بدی که افتادن درست بشن 💔😭😭

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

خدا رو شکر که حل شد

ممنونم عزیزم 

خیلی تلاش کردم 

باید نجات میدادم خودم رو 

باید تغییر میدادم شرایط رو 

بله خدارو شکر با کمک خدا شد ... 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

داداشم خودکشی کرد

خودم چهاربار تا پای مرگ رفتم

جاروبرقیمون سوخت

اجاق گازمون یهو بی دلیل میخواست منفجر شه

ک بابام زود فهمید خطر رفع شد ولی دیگه اجاق گازمون خراب شد

فکرکنم صدمیلیون واسه ضرر ماشین خرج کردیم

موبایل داداشمو دزدیدن

ازمون دوبار درمورد کار بابام دزدی کردن

موبایل بابام شکست دیگه موبایلش قابل استفاده نبود

موبایل خودم شکست مجیورشدم ی موبایل دیگه بگیرم

موبایل مامانم شکست مجبورشد موبایل دیگه بگیره

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S