2777
2789
عنوان

سالی که گذشت چطور بود براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 55 پست

سال مزخرفی بود از لحاظ سلامتی برام بد بود دوتا مریضی پشت هم واقعا نامردیه تا اومدم روپا بشم از مریضی قبلی یکی دو ماه نشد بعد یه مریضی دیگه گرفتم حالم خیلی بده روحی و جسمی مالی هم مثل بقیه سالها چیز خاصی در کل نبود 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رو به پیشرفت ولی روحی همچنان گوه

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

داداشم خودکشی کردخودم چهاربار تا پای مرگ رفتمجاروبرقیمون سوختاجاق گازمون یهو بی دلیل میخواست منفجر ش ...

بابام دوشب داشت از سرکار برمیگشت

یعدموقعی که میخواسته بود موز بخره

یهو کلی ادم بهش باقمه تفنگ حمله کردن

یعد یکی از اون افراد قمه به قصد کشت سمت بابام انداخته بود

بابام اگ سرشو نمیبردعقب قمه میخورد توگردنش

بعد کلی ب ماشین اسیب زدن

بعدا فهمیدیم دعواشون ناموسی بوده میخواستن بریزن رو سر یکی از همسایه ها

ولی چون خونه نبودن

اینام عقدشون گرفته بود ب هرکسی که میومد تومحله حمله میکردن

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

داداشم خودکشی کردخودم چهاربار تا پای مرگ رفتمجاروبرقیمون سوختاجاق گازمون یهو بی دلیل میخواست منفجر ش ...

من هم ریز بخوام بگم به جز مریضی 

موبایل شوهرم رو کربلا زدن 

پسرم ماشین رو کوبوند به جدول کلی خسارت 

ارز دیجیتال کلی ضرر 

دعوا و قهر با دوستم و ...

راضی باش به رضای خدا