2777
2789
عنوان

ظرف جهیزیه

133 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها به نظرتون چه ظرف هایی برای جهیزیه بگیرم که خیلی شیک ان و توی دید مهمان هستن؟

و چه چیز هایی نگیرم اصلا به کار نمیان 

اگ لطف کنید باهام یه مشورتی کنید ممنون میشم

به ست آرکوپال یا چینی

سرویس پذیرایی بلور

چوبم مده جدیدا و شیکه

قابلمه زیاد نگیر

رنگ روشن‌نگیر

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارچ و لیوان بلور 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

به ست آرکوپال یا چینیسرویس پذیرایی بلورچوبم مده جدیدا و شیکهقابلمه زیاد نگیررنگ روشن‌نگیر

تا الان اینا گرفتم  قابلمه ام فقط یه سرویس گرفتم مامانم قابلمه بزرگ رویی ام گرفت واسم گفت واسه آشی چیزی

فقط ارکوپال ساده سفید مربع گرفتم ۲۴ نفره ولی الان میخوام یه ۱۲ تایی ام بگیرم سفید لب طلا مربع تیز بگیرم

بعد ۱۳ سال زندگی

سرویس چینی ۱۸ نفره اندازه  وسع شما که چ قیمتی میخوای

سرویس ۶ یا ۱۲ نفره ترجیحا فانتزی باشه برای استفاده روزمره

سرویس قابله چدن برای پخت و پز 

کاسه ابگوشت

ظرف و دیس پیرکس یا چینی برای سالاد و سوپ

سرویس تفلون برای روزمره

اینها برای غذا و سفره ست

برای پدیرایی شیرینی خوری و اردو خوری و میوه و اجیل خوری

با ۱۸ نفر پیش دستی و کاسه آجیل

سینی دم دستی و حالت فانتزی مثلا چوبی

سینی استیل شیک برای پدیرایی مهمان

تا الان اینا گرفتم قابلمه ام فقط یه سرویس گرفتم مامانم قابلمه بزرگ رویی ام گرفت واسم گفت واسه آشی چ ...

عالیه

منم رویی دارم یه سایز متوسط

چندتا کوچیک

با یه سرویس استیل

دیگه نمیگیرم. قابلمه

آرکوپالم 24 نفره گرفتم

احتمالا چینی 18 نفره بگیرم

برای دم دستمم سرامیکی میخوام بگیرم

منظورت چه ظرفیه ، خواهر من تازه عروس کرده ، برای سرویس عصرانه خوری چک گرفت ، ۱۸ نفره ارکوپال عسلی رنگ گرفت  برای مهمان ،  دستی ۵ تومن  خیلی شیکه ، ۱۲ نفره چینی انجلیکا گرفت ، ی دست ارکوپال قمت پایین هم گرفت برای خودشون دم دستی ، سرویس قابلمه هم استیل المانی گرفت ، دو دست هم چدن جنس خوب گرفت ، ظرفای حبوبات و ادویه جات رو هم در چوبی جنس خوب گرفت ، پارچ و لیوان سه دست المانی گرفت ، سه دست گلاس خوری گرفت 

بعد ۱۳ سال زندگیسرویس چینی ۱۸ نفره اندازه وسع شما که چ قیمتی میخوایسرویس ۶ یا ۱۲ نفره ترجیحا فانتزی ...

البته میتونی سرویس قابلمه تفلون یا استیل برای پخت پزهای روزانه خودت

قابلمه چدن برای مهمونی که روی گازت شیک تر بشه

بعد ۱۳ سال زندگیسرویس چینی ۱۸ نفره اندازه وسع شما که چ قیمتی میخوایسرویس ۶ یا ۱۲ نفره ترجیحا فانتزی ...

اینا گرفتم عزیزم حس میکنم چیزای خیلیییی شیک تریی هست ک من ندیدم😂 دوست دارم وقتی رفتم چیزام خیلی خوشگل باشن جلوی فامیلای شوهر ک نگن سلیقه نداشت یا چیز قشنگ نخرید