2777
2789
با خودت زندگی میکنه؟

همسایه ایم مجرده ولی تو فکر کن زندگی میکنه باهام مداوم سرصدا تو حیاط برم تا سوپری دنبالم رفت امد کنم خونشون سراعصابم تا بیام خونه خواهر تا صبح سرصداش ... چشمم نداره اصلاا همش دور جاریم اونم همسایمون

من خودم ۲۴ سالمه و اختلاف زیادی با خواهر شوهرم ندارم خدا شاهده و خودشون می‌دونن که من از بچه‌های خودم بیشتر مراقبشون بودم و همیشه هم همه و خودشون اینو میگن شوهرمم می‌دونه اما به شوهرم گفتم که من دیگه نمی‌تونم اونا رو تحمل کنم و باید از این خونه برن خودت یه فکری به حالشون کن و تصمیمی برای براشون بگیر الان دو هفته است که رفتن خونه عمشون اما شوهرم دیروز به من گفت که بهشون زنگ بزن تا بیان ولی من تصمیمی که با خودم گرفتم اینه من ۷ سال عمر و زندگیم رو تباه کردم و نتیجه درستی نداد و خیلی حرص می‌خورم خیلی ناراحتم از کرده خودم که هفت سال زندگیم رو تباه کردم چون واقعاً از یک مادر بهتر بودم براشون حتی حتی حاضر نیستند کوچک‌ترین ظرفی بشورن کار خونه‌ای انجام بدن انتظارات بیجا دارند و این منو آزار میده و از دست ما خارجه چون ما به تازگی ورشکسته شدیم و تمام زندگیمون رو باختیم حتی دریغ از هزار تومان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فقط خیلی جیغ و داد کردم بهش گفتم تو آدم نمک نشناسی هستی بیشعوری عقل نداری من ۷ سال ۷ ساله که با م ...

میزدی دهنشو یه جور پر خون میکردی که بفهمه خودش سگه نه تو

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
خواهر شوهرم که توی اتاق بود اومد گفت به شوهرم که ارزششو نداره تو به خاطر یه کارت عابر بانک می‌خوای ا ...

حالا اون هیچی 

اصلا چرا گذاشتی این بساط زندگیت باشه

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

حالا شما به من بگین چیکار کنم من واقعاً راضی نیستم اونا دیگه به این خونه برگردن و نمی‌دونم چه جوری با شوهرم مطرح کنم چون شوهرم آدم عصبیه و مدام ظرف می‌شکونه شیشه عسلی رو می‌شکونه یا خودش رو با چاقو می‌زنه در ضمن شوهرم به تازگی اعتیاد پیدا کرده به دلیل افسردگی‌هایی که مثلاً به خاطر ورشکستگی گرفته این موضوع رو هم تا به حال فحش‌هایی که خواهر شوهرم بهم داده رو با هیچکس جز خواهرم در میون نذاشتم و امروز پدرم اومد به ما سر بزنه متوجه شده بود که شوهرم اعتیاد داره چون چند نفر از اقوام شوهرم بهش گفته بودن و بهم گفت که بچه‌هاش رو براش بزار و بیا خونه و طلاقت رو بگیر یا تکلیفت رو باش مشخص کن

من خودم ۲۴ سالمه و اختلاف زیادی با خواهر شوهرم ندارم خدا شاهده و خودشون می‌دونن که من از بچه‌های خود ...

ازاول اشتباه کردی میتونستی یروز درهفته مسئولیت نگع داریشون ب گردن بگیری یا شوهرت خرجشون بده پیش عمشون بمونن نه اینک ۷سال زندگیت فداکنی

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار
حالا شما به من بگین چیکار کنم من واقعاً راضی نیستم اونا دیگه به این خونه برگردن و نمی‌دونم چه جوری ب ...

عزیزم چقدر من از این جمله بدم میاد،بچه هاش رو بزار بیا طلاقت رو بگیریم؟؟؟؟همین؟؟؟؟؟؟بچه ها فقط برای شوهر هستن؟پس مادر چه کاره ست؟

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
ازاول اشتباه کردی میتونستی یروز درهفته مسئولیت نگع داریشون ب گردن بگیری یا شوهرت خرجشون بده پیش عمشو ...

بنظرت چجور بگم دیگه نمیخام پیش من باشم میترسم شوهرم آبروریزی کنه و خودشو بزنه

من خودم ۲۴ سالمه و اختلاف زیادی با خواهر شوهرم ندارم خدا شاهده و خودشون می‌دونن که من از بچه‌های خود ...

به شوهرت بگو به این شرط که بیاد دستمو ببوسه و معذرت خواهی کنه. خودتم جلوی خواهران یه کادوی گرون بهم میدی و معذرت خواهی می‌کنی. وگرنه خواهرات از این به بعد آواره خونه فامیلن