2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی یک زن تاپیک زدم گفتم یعنی بدون دارو و در حالت طبیعی بدن انتقال میدن

زیر جلدی و استرادیول برحسب بدن هر شخص دوزش تجویز میشه

ولی امپول عضلانی پرژسترون اکثرن به همه میدن من تا حالا ندیدم کسی نداشته باشه

ببخشید یه سوال اگه همه هورمونات بدنت متعادل و احتیاجی ب دارو نداری بس چرا ای وی اف انجام میدی؟

مشکل هز همسرت بوده؟

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

زیر جلدی و استرادیول برحسب بدن هر شخص دوزش تجویز میشهولی امپول عضلانی پرژسترون اکثرن به همه میدن من ...

قراره شنبه تاریخ انتقال مشخص کنن برام ولی تا الان همش مکمل بود استرادیول نداشتم پرژسترون هم 

داروهام ویتامین eوc فرتیل سی ام q10 کروم دگزا اسپرین و فولیک اسید بود روز سه تا نه پریودیمم لتروزول و تاموکسی فن داد چهارشنبه سونو شدم گفت ضخامت ۸ خوبه برو کیت تخمک گذاری بزن تا شنبه اگ شنبه منفی بود ظهر ی hcg بزن 

من الان امروز روزانتقالم برام مشخص شد و از همون روز اول تا الان همش قرص می‌خورم استردیول و مکمل عفون ...

من فقط لنروزول و تاموکسی فن خوردن بقیش همش مکمل بوده 

فراره شنبه شمخص بشه تاریخ انتقالم

قراره شنبه تاریخ انتقال مشخص کنن برام ولی تا الان همش مکمل بود استرادیول نداشتم پرژسترون هم داروهام ...

دیگه چیکار به تخمکت داره ک امپول اچ سی جی داده

نکنه میخوای ای یو ای بکنی..انتقال اسپرم داری؟

ای وی اف انتقال جنین هست ک بشتر با رحم کاردارن نه تخمدان و تخمک 

تاریخ انتقال مشخص بشه برای انتقال جنبن اون وقت معلوم میشه امپول پرژسترون داری یا نه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته