2777
2789

من اصلا راضی نیستم ب طلاق با اینکه میگه نمیخوامت خسیسه خود ارضایی می‌کنه هزار تا چیز دیگ میگم شاید بخودش بیاد درست شه یعنی تو همه زندگیا این چیزا هست؟ خیلی ناراحتم پنج روزه بیرونم کرده اومدم اصلا بهم زنگ نمیزنه امروز داییم بهش زنگ زد گفت چرا اینکارو کردی گفت نمیخوامش داییمم گفت باشه مهرشو اجرا می‌زاره خیلی داغونم چرا اون اونجوری نیست حتی دلش برا بچشم تنگ نمیشه شاید داره بهم خیانت می‌کنه نمیدونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسیسه، خودارضایی میکنه، تو رو نمی‌خواد، بیرونت کرده، تحقیرت کرده، احتمالا خیانت هم میکنه. دیگه باید چیکار کنه تا راضی بشی بهش بگو تا همون کارو بکنه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

خسیسه، خودارضایی میکنه، تو رو نمی‌خواد، بیرونت کرده، تحقیرت کرده، احتمالا خیانت هم میکنه. دیگه باید ...

درسته ولی خراب شدن یه زندگی ک من کلی آرزو داشتم خیلی سخته