2777
2789

بنظرم ساده چون  از مد نمی افته

ولی لب طلا هم قشنگه 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دارم جهیزیه میگیریم 

میخوام لب طلا بگیرم خیلی زیباست و ترندا

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

منم دارم جهیزیه میگیریم میخوام لب طلا بگیرم خیلی زیباست و ترندا

پس منم باید لب طلا بگیرم 

چون دو سه سال اومده تو  بازار گفتم شاید دیگ از مد افتاده

میشه بگی ظروف چیا خریدی😁 دوست داشتی بهم بگو خیلی خوشم میاد بحث ظروف جهیزیه کنم😁

پس منم باید لب طلا بگیرم چون دو سه سال اومده تو بازار گفتم شاید دیگ از مد افتادهمیشه بگی ظروف چیا خ ...

من هنوز ظرفامو  هیچی نخریدم تاحالا داشتم وسایل برقی می گرفتم و یکم خورده ریزه و سرویس قابلمه تکمیله

ی سرویس چینی باید بگیرم ی سرویس ارکوپال ی سرویس ملامین 

البته هنوز واممون نگرفتیم ی دوماهیه در انتظاریم بانک پاسارگاد 

خداکنه زودتر اوکی بشه تا شهریور باید بریم سرخانه زندگی😑😂

شما چیکار کردی عزیرم؟

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

چینی لب طلا یا آرکوپال لب طلا زیباست اما نگهداریش سخته،به مرورم کدر میشه،یعنی اگه چیزی میخوای که طولانی مدت بمونه برات و تغییر ظاهر نده نخر ولی اگه دم دستی میخوای یا چند سال دیگه عوضش می‌کنی بخر

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هنوز ظرفامو هیچی نخریدم تاحالا داشتم وسایل برقی می گرفتم و یکم خورده ریزه و سرویس قابلمه تکمیلهی ...

والا منم هنوز هیچی نگرفتمه 

ن لوازم برقی ن سرویس خواب و قالی این چیزا 

فقط ظرف خریدم  که سرویس سرو غذا مو فقط نگرفتم ک توش دو دل بودم واسه لب طلا و سادش

منم منتظر وامم بعد عید اگه خدا خواست میریم ماه عسل

شما عروسی میگیری یا ن؟