2821
2789

بنظرم ساده چون  از مد نمی افته

ولی لب طلا هم قشنگه 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم دارم جهیزیه میگیریم 

میخوام لب طلا بگیرم خیلی زیباست و ترندا

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، مشاوره میدم 💍متاهل و خوشبخت🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️کاربر سال ۹۶

منم دارم جهیزیه میگیریم میخوام لب طلا بگیرم خیلی زیباست و ترندا

پس منم باید لب طلا بگیرم 

چون دو سه سال اومده تو  بازار گفتم شاید دیگ از مد افتاده

میشه بگی ظروف چیا خریدی😁 دوست داشتی بهم بگو خیلی خوشم میاد بحث ظروف جهیزیه کنم😁

پس منم باید لب طلا بگیرم چون دو سه سال اومده تو بازار گفتم شاید دیگ از مد افتادهمیشه بگی ظروف چیا خ ...

من هنوز ظرفامو  هیچی نخریدم تاحالا داشتم وسایل برقی می گرفتم و یکم خورده ریزه و سرویس قابلمه تکمیله

ی سرویس چینی باید بگیرم ی سرویس ارکوپال ی سرویس ملامین 

البته هنوز واممون نگرفتیم ی دوماهیه در انتظاریم بانک پاسارگاد 

خداکنه زودتر اوکی بشه تا شهریور باید بریم سرخانه زندگی😑😂

شما چیکار کردی عزیرم؟

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، مشاوره میدم 💍متاهل و خوشبخت🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️کاربر سال ۹۶

چینی لب طلا یا آرکوپال لب طلا زیباست اما نگهداریش سخته،به مرورم کدر میشه،یعنی اگه چیزی میخوای که طولانی مدت بمونه برات و تغییر ظاهر نده نخر ولی اگه دم دستی میخوای یا چند سال دیگه عوضش می‌کنی بخر

من هنوز ظرفامو هیچی نخریدم تاحالا داشتم وسایل برقی می گرفتم و یکم خورده ریزه و سرویس قابلمه تکمیلهی ...

والا منم هنوز هیچی نگرفتمه 

ن لوازم برقی ن سرویس خواب و قالی این چیزا 

فقط ظرف خریدم  که سرویس سرو غذا مو فقط نگرفتم ک توش دو دل بودم واسه لب طلا و سادش

منم منتظر وامم بعد عید اگه خدا خواست میریم ماه عسل

شما عروسی میگیری یا ن؟