2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بچه ننس دوسدارم جداشم

213 بازدید | 14 پست

چهارساله ازدواج کردیم ی دختر یک سال ونیم دارم شوهرم بدون اجازه خانوادش ابم‌نمیخوره هرنظری هم من میدم میگه بتوچه توفقط بشین غذایی درست کن بچه روبگیر اصلابه حرفام گوش نمیده هرچی خانوادش بگن همونه خیلی وابستشونه ومن این۴سال ده بارقهرکردم الانم دوهفتس اومدم خونه بابام اصلاپیداش نیست بچمم خرج داره خودم یکم پول دارم گگرانم پولم تموم شه ازکجابیارم پول شیرخشک ومای بیبی قهرم سراین بودگفتم خونه جدامیخام این تمیتونه جداشه ازشون 

شما اشتباهت این بود از اول این چیزا رو بی اهمیت دونستی و فکر کردی درست میشه

باید یذره نامزدیتون را طولانی تر میکردین با همه اخلاقیاتش آشنا بشین ..و بعد اگه مورد پسندتون بود ازدواج میکردین

الانم با طلاق گرفتن فقط اون بچه آسیب میبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این مرحله رسیده،بهتره بزرگتر ها پادرمیونی کنندخونه جدا نمیگیره پس کسی تو زندگیت دخالت نکنه

مقصرخودشه وابستشونه همش اونجاس توکاراش بااونامشورت میکنن اونام میگن این کاروکن 

خانوادت با خانوادش حرف زدن؟ چی گفتن؟ سری های قبل چی گفتید چی خواستید تلثیری داشت قهرت؟

هرچ قهرکردم برگشتم همون آدم سابق بوده درست نشده هرچی توزندگیمونه میره بهشون میگه ازهمه چی خبردارن خانوادمم فقط میگن برگرد ولی من نمخام برگردم میگم ولم کنه همینجابمونم اعصابم آرامه

مقصرخودشه وابستشونه همش اونجاس توکاراش بااونامشورت میکنن اونام میگن این کاروکن

خب کارت راحت تره ،یک تحول تو رفتار شوهرت انجام بشه ،زندگیت از این رو به اون رو میشه ،خوشبخت باشی

شما اشتباهت این بود از اول این چیزا رو بی اهمیت دونستی و فکر کردی درست میشهباید یذره نامزدیتون را طو ...

ازاول بی اهمیت ندونستم همش دعوامون بودمیگفتم وابسته نباش اونم میگف منطورت اینه قطع رابطه کنم باپدرمادرم نمیکنم چون تکرارنشدنین ولی آدم تاشب میتونه پنج تازن بگیره

خب کارت راحت تره ،یک تحول تو رفتار شوهرت انجام بشه ،زندگیت از این رو به اون رو میشه ،خوشبخت باشی

عوض نمیشه این سری ک قهرکردیم کلی فحش دادیم کلی منوزد الانم خرج بچم بالاست ونمیتونمم پسش بدم خانوادمم ندارن

ازاول بی اهمیت ندونستم همش دعوامون بودمیگفتم وابسته نباش اونم میگف منطورت اینه قطع رابطه کنم باپدرما ...

خب از لحن صحبتش مشخص بوده ک چقد وابسته و مامانیه

الانم دیگه بعیده تغییر کنه مگر اینکه با خانوادش صحبت کنی بگی ک ب زندگی شما و بچتون اهمیت نمیده و فقط از شما میگه.‌شاید خودشون نشستن نصبحتش کردن و سرش ب سنگ خورد درست شد

خب از لحن صحبتش مشخص بوده ک چقد وابسته و مامانیهالانم دیگه بعیده تغییر کنه مگر اینکه با خانوادش صحبت ...

خانوادش پشت پسرشونن میگن کاملابی عیبه مقصرتویی اوناهمه یکین درمقابل من

یدونه بچه دارم که۱۵ماهشه میخام دروغ بگم ک کسی بهم پاداش بده تاپیکای اولمم میتونم حذف کنم ولی بذارباش ...

خب چرا دروغ گفتی کلا ؟ تو همه تاپیکات دو تا بچه داری و سومی هم بارداری نمیدونم فاز شما ها چیه!