2777
2789
عنوان

وضعیت بازار

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 122 پست

ماهم داغوون چن ماهه کرایه هارو از جیب میدیم ملک فروختیم و در مرز ورشکستگی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

برا ما ماهی ۶۰ باید بدیم کافیه یک‌ماه کار نباشه ماه بعدی باید ۱۲۰ تومن بدیم

ماهی ۵۰ مبدیم میگه ۲۰ اضافه شه

ماهی ۷۰😐😐

خداشاهده مغازه ش افتاده بود قبل ما ۵ ساله دستمونه کسی نگاش نمیکرد خودمون سرپا کردیمش خون دل خوردیم کلی از جیب خرج نوسازی کردیم یکم جون اوردیمش

الان خواهان داره اینم میدونه زحمت کشیدیم دلمون نمیاد اذیت میکنه هر سال 

امسال کوتاه نمیایم تهش جابه جا میشیم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقی نیست رنگ مو انقد گرون 

پس اگه کسی رنگ میکنه یعنی برای خرید لباس هم 

پول داره مردم الکی میگن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

برا ما ماهی ۶۰ باید بدیم کافیه یک‌ماه کار نباشه ماه بعدی باید ۱۲۰ تومن بدیم

ما سه تاس 

یه ۲۵۰ 

یه ۱۰۰

یه ۸۰

حالا فکر کنید که چندین ماهه درامد نیست و این پولارو از جیب میدیم...

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

[QUOTE=374361326]شوهر منم هر شب افسردس نمیشه باهاش حرف بزنیم عصابش ضعیف شده.[/QUOTE قبلاً میمومد خونه پر انرژی ولی حالا حرفم نمیزنه همش تو فکره

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان

محصولتون چیه؟

پارچه فروشی زنانه 

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان

میخای اصلا لخت بگردن. لباس هم نپوشن؟ این چیزا کمترین حق هر انسانیه. پوشاک و غذا

بحث اینه مردم می‌خرن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

[QUOTE=374361326]شوهر منم هر شب افسردس نمیشه باهاش حرف بزنیم عصابش ضعیف شده.[/QUOTE قبلاً میمومد خون ...

شوهر منم. اصلا افسرده شده. خیلی بدهی و قسط داره خیلی زیاد. درامدی هم نیست

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
[QUOTE=374361326]شوهر منم هر شب افسردس نمیشه باهاش حرف بزنیم عصابش ضعیف شده.[/QUOTE قبلاً میمومد خون ...

دقیقا وضع ما هم همینه.همش تو فکره.دخلو خرج نمیخونه مشتری نیست ساعت ۷ میاد خونه.تازه الان اخبار میدیم طرح حمله رو ریختن و دارن ازمایش میکنن ک حمله کنن چی میشه.

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

اسی پارچه فروشی کلا بازارش جالب نیست کاش بگردید با چند تا خیاط معرفی کنید

ب خدا هر کار بگی شوهرم کرده خسته شده دیگه

شوهرم خیلی حالش بده نمیدونم چکار کنم براش

فروش هم کنیم از جیب روش پول میزاریم دوباره مال خودمون رو میخریم

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

دقیقا وضع ما هم همینه.همش تو فکره.دخلو خرج نمیخونه مشتری نیست ساعت ۷ میاد خونه.تازه الان اخبار میدیم ...

حمله ب کجا؟ کی؟

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
بحث اینه مردم می‌خرن

شما فقط اونایی که میخرن رو میبینین. اونایی که ندارن و نمیخرن نشستن تو خونه نمیبینین.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را