2777
2789

چرادعاهام اجابت میشه جز ازدواجم

خستم ازانتظار

چندروز دیگه عروسی دخترداییمه شیرازن یه شهردیگن

من ازطرفی حوصله دیدن فامیلاروندارن دوس دارم مسافت دورو بهونه کنم نرم

ازطرفی میگم برم ی خودی نشون بدم شایدحداقل اونجا یکی دیدپسندیدم

ته دلم احساس بدی دارم ک بخاطر ازدواج این فکراتوسرمه

خستم

شماهااگه متاهلین و ناراضی حداقل خوبه تکلیفتون مشخصه

خدایاتاکی صبرکنم چندساله دعامیکنم چرانمیشه😥😥

۲۶سالمه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم قسمتهچله یاسین بردار

ازبس چله برداشتم و نشد خسته شدم

هربارچله برداشتم موردا عجیب غریب و نامناسب سرراهم سبزشد

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

۲۹ هستم و مجرد. احساس می‌کنم نسبت بهش بی‌خیال شدم...

ولی خودت مخ بزن، رفتی عروسی، آرایشگاه حتما برو، اگه موهات بلنده،بالا نبندشون.لباس بلند هم بپوشم کفش پاشنه دار و اینا ... خلاصه کاملا انرژی زنانه رو نشون بده.

۲۹ هستم و مجرد. احساس می‌کنم نسبت بهش بی‌خیال شدم...ولی خودت مخ بزن، رفتی عروسی، آرایشگاه حتما برو، ...

اره اگه رفتم میخام هم ارایشگاه برم هم لباس بلندبپوشم

ممنونم ازراهنماییتون.بنظرت احتمالش هست موردپیداشه 

اگه  اینستا اینقدر زیر رو نکنید،هورمونهاتونم بهم نمیریزه که وقت و بی وقت هوس شوهر رمانتیک کنید و بعدم یه انتخاب اشتباه داشته باشید 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
صد در صد.سنت که خیلی عالیه، فقط خودتو نشون بده... تو جامعه هستی؟

نه زیاد

سرکار میرم ولی محیطش بیشترخانمانه ست 

۲۱

سن شماکه خیلی کمه البته منم این سن بودم خیلی دوس داشتم ازدواج کنم ولی حالا ک ۲۶سالمه  ب ۲۱ سالگی ک نگاه میکنم میبینم سن پایینیه