2777
2789
عنوان

نمیدونم نمیدونم

27 بازدید | 5 پست

زندگیم جهنمی شده من قبلا تایم‌خوابم‌خیلی خوب بود و تا چشم میگذاشتم میخوابیدم مدتیه خوابم نمیبره کارام پیش نمیره حس میکنم قلبم‌ مچاله شده حوصله خودمم ندارم و دوس دارم از خونه بزنم‌بیرون پسر و عشق و عاشقیم‌درکار نیست بقول معروف انگار طلسم‌شدم منی ک روزی۱۲ساعت درس میخوندم الان شده ده دقیقه بنظرتون مشکل چیه💔چیکار کنم 

قبل از خواب خیال بافی میکنم‌و شخصی ک طول روز دیدم باهاش رویا پردازی میکنم 

فقط خسته ای

یه ریکاوری کن

مثلاً بگو تا ۳ روز دیگه فقط تفریح 

یکم ریستارت شدی منظم بشین بخون

رویا بافی و آهنگ باعث میشه چیزای بیخودی تو ذهنت بولد شه

خیالبافی هم میکنی راجع به شغل آینده ت بکن

از من به شما نصیحت به یاد هیچکس آهنگ گوش نده واسه دل خودت گوش بده

خیلی وقتا الکی خودمون از بقیه بت میسازیم

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امتحان میکنم💓

موفق باشی قشنگم

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

فداتشم

😗😗