2777
2789

هرچی نعمت و شانش و خوشبختیه برای اوناست شعار الکی ندید که خودم با چشمامم دیدم کمم نیستن

ولی نمیتونم لعنتی انگار دست خودم نیست اونا چطوری میتونن 

😭😭😭

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

نمیتونم پشت سر کسی غیبت کنم 

نمیتونم دورو باشم

میتونم زیر اب زن باشم

نمیتونم بد کسیو بخوام

نمیتونم کسیو تحقیر نکنم 

نمیتونم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته عزیزم:)) 

ولی هر شخصیتی که داری سعی نکن خودتو تغییر بدی چون آسیب بیشتری میبینی

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

زیادی بد بینی

شانس خوشبختی اینا خیلی ها دارن نه فقط آدمهای بد ذات

اما اونهایی که دنبال آزار دیگران هستن ظاهر شاید اما درون اصلا خوشبخت نیستن شدیدا روحشون آزار دیده هست و بسیار عقده دارن  

آدمی که از نطر روحی نرمال باشه دنبال آزار دیگران نیست

تو خوب باش کسی ندید خدا که میبینه 

من حقیقتش خیلی از بدی آدمای اطرافم ضربه خوردم ولی هیچوقت بد نشدم و بد نکردم فقط به خاطر خدا ، گفتم خدایا فقط تو از من راضی باش کافیه کاری به هیچکس ندارم ، خدا هم همیشه برام جبران کرده 

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

درسته عزیزم:)) ولی هر شخصیتی که داری سعی نکن خودتو تغییر بدی چون آسیب بیشتری میبینی

من انقدر احمقم که اگه اتفاق بدی برای کسی که در حقم بدی کرده بیفته براش نگران میشم 

من واقعا نمیخوام اینطوری باشه

و بدتر از همه اینه نباید باکسی زیاد صمیمی شم تا ذات اصلیمو نبینه و تبدیل به طعمه نشم 

همه فکر میکنند ی  ادم مغرور و خودخوهم ولی...